26.02.16
17:36
Здрвейте,искам да ви попитам какъв е проблема.Та нека ви разкажа.Момче съм на 16 години 185см 67кг. Тренирам от няколко месеца.Но имам един проблем.Сутрин когато стана стомахът ми си е нормален вижда се релефа но след като ям веднага става голям губи форма и релеф.Мислех ,че проблема е от ензимите и си купих храносмилателни ензими,но не помагат.Като го стегна се вижда преса цялото тяло е ок но само корема се издува и става грозен.Дори и преди лятото бях 185см 56кг. Бях много слаб отвсякъде се виждат кокали ,а само корема стърчи напред.Какво да правя.
27.02.16
12:24
Здравей.
За съжаление не виждам как можем да дадем някакви гледни точки - информацията ти не е достатъчна, а и без снимки можем само да гадаем.
Усещаш ли дискомфорт след хранене и по-точно, след ядене на конкретен продукт? Имаш ли газове, болезнено подуване?
Редовно и нормално ли ходиш по голяма нужда?
Храненето ти какво е?
27.02.16
21:04
Слаби коремни мускули и скъсени мускули на кръста
28.02.16
01:10
Утре ще кача снимки.След хранене не усещам тежест или нещо подобно.Дори и след като пия вода имам чувство че корема ми е увиснал и стърчи.Ходя по голяма нужда през 1-2 дни понякога и 3-4дни.Храня се здравословно и броя макронутриентите.