Ще има ли резултат?

Здравейте , аз съм на 17 години , 188 , 70кг . Преди съм тренирал фитнес но не редовно по 2 месеца и се откажа , тренирал съм и бокс 5-6 месеца , и имам някаква основа , не мога да кажа че съм много слаб и нямам ептем нищо но пак съм си слаб :Д . Та така , видях едни приложения за Workout (Chest Workout , Abs Workout) и се питам дали ще има някакъв резултат от това за  около 2-3 месеца . Правя ги понеделник , сряда и петък(40 мин) и чувствам доста напрежение когато ги правя за това си мисля че е възможен някакъв резултат . Но ви питам вас , тъй като сте по големи експерти в това . Отдолу съм сложил снимка на тялото ми за по добра преценка :Д.
Благодаря предварително !

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Здрасти!

Уточни в детайли програмата си, както и уточни целите си - резултат за какво? Качване на активно тегло?
Сподели и менюто си, защото и храната има пръст в тази работа и то немалък.

Също така, ако тренировките ти са само за гърди и корем, не е добра идея. Трябва да тренираш всички мускулни групи, по-точно големите мускулни групи, малките на този етап не ти трябват), а не избирателно да правиш само гърди и корем.

Еми тренировката ми е , 3 серии по 12 с широко отворени ръце , 3 серии по 12 с крака на пейка , 3 серии по 12 с тясно затворени ръце ,
Корема , са 10 различни упражнения и всяко го правя по 30 сек. Като цяло ми се събират около 30-40 мин . и аз мисля че  е малко но това беше най сваляното приложение и мисля да му се довера нз ..
А за храната всичко си ям . Какво мислите

Само с гърди и корем няма да стане работата. Тренирай цялото тяло, ако искаш да постигнеш нещо. И не на последно място, обърни внимание на храната.

Мнението беше редактирано от Иван Благов на 27.02.16 18:57.

27.02.16
18:55

Храната ти е най-важна, трябва да ядеш много, но не боклуци.

Може би и крака ?

Задължително и крака.
И гръб. :)

Тренирай цялото тяло в една тренировка. Можеш да разглеждаш раздела с тренировки тук, ще намериш по-добри варианти от твоето приложение с гърди и корем. :)

ОК , мерси много за отговорите , помогнахте ми много , ще взема да правя цялото тяло в една тренировка . :)

Но ще съм много благодарен , ако някой се заеме с това да ми направи някаква програма имайки предвид моето състояние на тялото и общо казано моят случай , защото сега прегледах много упражнения и програми и има толкова много , че не знам кое точно е най доброто за мен . :)

Прочети статиите и примерните програми тук, опитай се да съставиш нещо сам и ще го коментираме.

Едва ли някой ще седне да ти изготви индивидуална програма.  А и винаги е по-добре, когато дадем нещичко от себе си, а не чакаме наготово. :)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 29.02.16 09:09.

29.02.16
09:27

Рони, може и някой да се навие да му изготви програма, но доколко ше бъде ефективна , науката не може да обясни.  Изпадам в тих ужас, когато разни знайни и незнайни фитнес вождове по залите изготвят тренировъчни и хранителни режими на начинаещи, които дори не познават.

Ок аз мисля,
Понеделник , Вторник и Сряда едно и също :
1.Гърди
3 серии лицеви с широк захват
3 серии лицеви с крака на пейка с широк захват
3 серии лицеви с захват на нивото на рамената
2.Корем
Корема няма да описвам упражненията защото са доста и не им знам наименованията на всички .
10 упражнения , всяко по 30 сек. и почивка 30 сек. между 2 упражнения
3.Крака
Тичане на място 30 сек. 3 серии
Повдигане на пръсти 30 сек. 3 серии
Клекове 30 сек.  3 серии
СТАВА ЛИ ?

Ти вкъщи ли смяташ да тренираш или просто държиш да тренираш със собствено тегло?
В така описаната от теб програма пропускаш гърба, а тренировката ти за крака не бих я определила като “тренировка”. Като ми отговориш на въпроса, ще мога да съм по-детайлна в идеите за тренировките. :)

Ако искаш да качиш тегло, ще трябва да предизвикаш повече тялото си от това, което виждам разписано горе.
Също така не забравяй и храненето. :)

Да смятам да тренирам вкъщи и затова не мога да намеря упражнения за гръб за в домашни условия ...
А за качването на маса - не ми е толкова зор да кача маса колкото да направя релеф и мазнините да ги превърна в мускули , че съм доста отпуснат на някои места . А със гърба не знам какво да прав.

Carbohydrate

29.02.16
22:45

ето ти вариант за върха ;)
http://domashnii-trening.ru/trenirovki-po-sisteme-zassa.html

Не това не ме устройва с пружината

01.03.16
14:52

казано от Антонио Станчев на 29.02.16, 22:20:

не ми е толкова зор да кача маса колкото да направя релеф и мазнините да ги превърна в мускули

По-добре слушай съветите и се опитай да създаваш условия, за да ги приложиш, вместо да отсичаш категорично дали нещо става или не, че в момента като гледам работата хич не е на добре. Казваш, че за храненето знаеш, ама пропуските си личат. :)

Е ок , с какво трябва да се храня и какво трябва да избягвам да ям за да направя релеф и малко по голяма мускулатура ?

казано от Вероника Налбатска на 27.02.16, 12:08:

Здрасти!

Уточни в детайли програмата си, както и уточни целите си - резултат за какво? Качване на активно тегло?
Сподели и менюто си, защото и храната има пръст в тази работа и то немалък.

Също така, ако тренировките ти са само за гърди и корем, не е добра идея. Трябва да тренираш всички мускулни групи, по-точно големите мускулни групи, малките на този етап не ти трябват), а не избирателно да правиш само гърди и корем.

Просто исках да кача тези снимки тук , 2 години и половина по късно, ако искаш нещо го постигаш, но трябва търпение и малко труд🙂. Нищо не става от ден за ден, просто човек трябва да е търпелив и всеки ден да прави нещо което го бута по напред и рано или късно резултатите идват сами🙂.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1