Ще кача ли ММ скоро?

28.02.16
22:55

Здравейте на 14 години съм , 167-168см , 55кг
Така въпроса ми е дали с храненето ми ще успея да кача ММ.
Тренирам плуване ходя на 5-6 тренировки на седмица , всяка тренировка продължава по 90-100 минути и ходя на фитнес 4 пъти в седмицата с личен треньор.Стажът ми( ако мога така да го нарека) е 1-2 месеца.
Ето как един мой ден минава:
Ставане - 7:30
Плуване - 8:00 - 10:00
Закуска - 10:20 , обикновенно някаква кифла или баница
След това си правя сандвичи от 400 грама пилешко/пуешко и 600-700 грама пшеничен хляб , сандвичите са намазани с масло .
Изяждам сандвичите докато съм на училище от 13:30 до 19:20
Прибирам се в 19:30 , ям някоя вафла за енергия и отивам в фитнеса от 20:00 до 21:15 , прибирам се и обикновенно ям пиле с ориз около 300-350 грама.
Гледам да пия около 2-2,5литра вода на ден и гледам да избягвам безалкохолни.
Не пия добавки защото нямам финансовата възможност.Мисля че съм качил досега 0,5 - 1кг и предполагам че е горе - долу чисто.Ако можете да ми дадете някой препоръки и съвети ще съм много благодарен.

28.02.16
23:18

Нямаш нужда от добавки, дори и да имаш финансова възможност. Хапвай смело, тренирай редовно в залата и в басейна и резултатите ще дойдат. Може би няма да е скоро, но ще дойдат .Все пак си още на 14 и организмът ти все още се развива. Тепърва хормоните ти ще започнат да “бушуват”

28.02.16
23:22

казано от ME4O_TURIST на 28.02.16, 23:18:

Нямаш нужда от добавки, дори и да имаш финансова възможност. Хапвай смело, тренирай редовно в залата и в басейна и резултатите ще дойдат. Може би няма да е скоро, но ще дойдат .Все пак си още на 14 и организмът ти все още се развива. Тепърва хормоните ти ще започнат да “бушуват”

Под ” няма да е скоро ” за какъв период от време става въпрос ? 2-3 месеца ? Година?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.02.16 08:03.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1