29.02.16
03:36
Здравейте,
Преди известно време бяха съставени за мен фитнес и хранителен режим от един културист, който ми беше фитнес-инструктор. Притеснявам се обаче дали е разбрал, че искам да отслабна, затова ще пусна тук и двата режима, и нека някой компетентен да се включи и да изкаже мнение дали са за качване или за сваляне. Супер зле съм в това отношение, така че не се смейте на глупавия ми въпрос. :D
Малко за мен - на 21 години съм, 167 см., 55 кг. Целта е да сваля до 40кг. и преди някой да каже, че това не е нормално за моята височина - знам, но просто това е, което искам.
Прикачвам снимки на режимите.
Поздрави
29.02.16
14:33
За какво изобщо ти е режим на трениране?
Хранителния режим е за отслабване.
След него, и когато стигнеш 40 килограма, няма вече нищо да искаш. Говоря от опит.
29.02.16
14:50
Каква е причината за този устрем да си навредиш трайно на здравето - твоя работа.
Поставената от теб цел е извън границите на здравословното, затова се въздържам от съвети.
29.02.16
18:47
Здрасти, Александра!
А какво мислиш за здравето си в дългосрочен план и интересува ли те то?
Въпрос: защо само един потребител е писал по темата? Не искам да се заяждам, но “for the record” - никъде не съм казала, че ще ставам анорексичка. Искам споменатите по-горе килограми да ги достигна чрез подходящ хранителен и фитнес режим, а не чрез гладуване. Наистина се налага, не е хрумване от нищото.
P.S. Да, интересувам се от здравето си.
Мнението беше редактирано от Alexandra на 13.03.16 20:53.
казано от Alexandra на 13.03.16, 20:51:
Въпрос: защо само един потребител е писал по темата? Не искам да се заяждам, но “for the record” - никъде не съм казала, че ще ставам анорексичка. Искам споменатите по-горе килограми да ги достигна чрез подходящ хранителен и фитнес режим, а не чрез гладуване. Наистина се налага, не е хрумване от нищото.
P.S. Да, интересувам се от здравето си.
И тримата потребители са писали по темата, 2-мата по-опитни и знаещи са я пренасочили в по-важната светлина - именно защо искаш да предприемеш престъпни действия срещу здравето си. Хората са в правото си да не дават съвети подпомагащи радикални ограничения и да дават лош пример на всички останали новодошли.
Килограмите, които целиш са заплашително поднормени, тъй че “by default” няма подходящ режим за това неподходящо желание; също така противоречат на твърдението, че се интересуваш от здравето си.
Това с “налага се” ми звучи като маниакална заблуда.
И каква причина налага да си 40кг на ръст от 167см? В първия момент се замислих за някакъв спорт, в който има категории или пък спорт, който изисква толкова ниско лично тегло, ама от 55кг до 40кг, просто едва ли си на това ниво. Ако кажеш каква е причината да свалиш 15кг може и да ти се даде адекватен форумен съвет.