29.02.16
08:25
Кой е по-добрият вариант и защо ? Някой, който е пробвал и 2та продукта по отделно да даде мнение.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 29.02.16 12:55.
29.02.16
11:03
Привет,
Продуктите са много сходни, но имат и значителни разлики.
Науката казва, че цитрулинът по-ефективно кръвоснабдява мускулите, повишава издръжливостта и увеличава плазмените нива на аргинин, нещо което самият аргинин не прави. Научната база сочи, че аргининът помага срещу умората и до някаква степен подобрява качеството на тренировките.
Практиката е противоречива. Има много трениращи, които усещат превъзходнo цитрулина. Аз не съм от тях. Определено AAKG ми действа по-добре. Напомпване не очаквай.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 29.02.16 11:57.
29.02.16
12:56
Нещата наистина не са еднозначни.
При мен цитрулинът работи по-добре от аргинин.
А при мен няма никакъв ефект от цитрулина. Дали без него или с него, все тая. ААКГ не съм пробвал, но мисля скоро да го направя.
Десимир, като казваш да не очаква напомпане, кое визираш? Малата, ААКГ или и двете?
Мнението беше редактирано от Pleasure на 29.02.16 22:01.
01.03.16
14:44
И двете. Потребителите очакват зверско напомпване и вени, когато приемат горепосочените добавки. Това е повече мит, отколкото реалност. И да, има напомпване, но ползите от него са преувеличени, поне що се отнася за мускулния растеж.
Купих си и двете добавки в разфасовки по 100г, но не ми бяха удобни за ползване в пакет и реших да ги смеся в 1 кутия. 5-6 грама от въпросната смес се усеща много добре, определено има разлика в качеството на тренировката, но не мога да реша дали и 2та продукта ми действат или ефекта се дължи само на единия.
Купих си и двете добавки в разфасовки по 100г, но не ми бяха удобни за ползване в пакет и реших да ги смеся в 1 кутия. 5-6 грама от въпросната смес се усеща много добре, определено има разлика в качеството на тренировката, но не мога да реша дали и 2та продукта ми действат или ефекта се дължи само на единия.
Ами това трябваше да ти е ясно още като си решил да ги смесиш. Няма как да ти кажем кой от двата продукта ти действа по-добре, ако това очакваш. Някои хора усещат по-добре ААКГ, други цитрулин.