29.02.16
13:43
Здравейте! След дълги размисли се престраших да си направя дневник. Имам много въпроси, но смятам, че с общи усилия ще успея. Като начало си поставям мънички цели, защото съм забелязала, че високите ме стресират. Сега малко повече за мен.
На 20 години съм, тежа 50 кг. при ръст 166. Като за начало искам да си създам някакъв хранителен режим, по-скоро за тонус и по-здравословен живот, отколкото да отслабвам. Преди време ходих на фитнес доста редовно, но почнах нова работа и някак не успях да съчетая двете неща, или може би нямах и достатъчно мотивация. Много бих се радвала ако ми помогнете заедно да съставим хран. режим за мен и към него упражнения, които мога да правя в домашни условия. Като цяло работата ми е доста натоварена, по 14 часа ми е смяната и работя 2 на 2, така че спокойно мога да си тренирам в почивните си дни (до 3 дни в седмицата). Искам да стегна тялото си, най- вече: корема, дупето и бедрата си.
Темата беше редактирана от Габриела Дончева на 29.02.16 13:47.
29.02.16
18:28
Здравей!
Добре дошла и честит дневник. :)
Описвай няколко дни как се храниш сега, за да имаме представа и по-лесно да върви напасването с нов режим.
Разполагаш ли с някакво оборудване за тренировки вкъщи? Лост, тежести, дъмбели, ластици и т.н.
01.03.16
13:12
Ами не, не разполагам с никакви уреди. Храня се доста неправилно. Сутрин закуската ми е към 10/11 и е главно на крак - принцеса или кроасан плюс някакъв плод. Рядко обядвам от гледна точка на това,че когато съм на работа просто нямам време. Вечерям главно салати, но това се случва към 10. Може да се каже,че не съм претенциозна спрямо храната. Храня се доста неправилно, както сами виждате и затова наистина искам режим,който да спазвам.
02.03.16
09:28
Няма да ти бъде полезно, ако някой наготово ти даде режим, защото няма да си се потрудила за него. :)
По-добре започни да четеш статиите в изданието, опитай се да измислиш сама по-хубав режим (това няма да е трудно, наистина в момента не се храниш пълноценно).
Направи си записки, пусни ги тук и ще коментираме.
Има предостатъчно информация за всичко. Иска се време, желание и четене. :)