Ново НВД

SP

30.06.05
20:47

Искам да ви питам следното:
Значи най общо продуктите които консумирам за деня са:
Миусли-60-70гр.
Кисело Мляко “Роса“2%мазнини-2броя
Суроватъчен протеин-два приема по 35гр.
4яйца-омлет
сирене-200гр
пил.филе-200гр.
Добре ли е за НВД??
А и искам да питам значи нали трябва приема на белтък да се разпредели долу горе равномерно през храненията през дена,обаче на мене на едното хранене ми излиза че трябва да изпия двете кисели млека.Добре изпивам ги,но се надувам а пък нали не е добре си много сит след ядене(поне така съм чувал)мога ли да не приемам белтъка равномерно през деня??

30.06.05
23:13

ами дай поне приблизителни часове на храненията и ще измислим нещо.иначе  не е лошо като продукти и белтъци.и напиши,кое с кое ядеш.

01.07.05
09:13

То проблема с млякото е точно издуването. Иначе в двете млека няма много белтък (около 30гр). Това дали е добре да си сит или не, хич не го мисли. Иначе продуктите, които си изредил изглеждат добре, но без друга информация как може да се даде точна оценка. Калориен баланс, лични данни нещо...

SP

01.07.05
09:54

Значи на 16 години съм,163 висок,калорийния баланс не съм го изчислявал.Значи:
9:00-Миусли със 250мл.прясно мляко
11:00-две кисели млека 2%
13:00-Омлет със 4яйца,сирене,пил.филе
15:00-Суроватъчен протеин-25гр.(без декстроза нали не е добре за НВД декстрозата :twisted: )
ТРЕНИРОВКА
Около 17:00-Суроватъчен протеин-35гр.
18:30-150гр пилешко филе,салата домати,краставици,сирене:)
Общо взето това е!
Предложения
а Забравих да напиша-56,7кг.

01.07.05
10:01

Добре е горе-долу. Протеина преди тренировката незная с каква цел е, аз не бих ти го препоръчал, но нека се изкажат по-запознати. Може и още едно хранене да вкараш по-късно.

01.07.05
10:29

Напълно съм съгласен с Марто. Протеина го взимай след трен.
[quote author=“Sparkito”]
а Забравих да напиша-56,7кг.

Не разбрах искаш да станеш 56кг. или си толкова?  :shock:  Ако си толкова и си на нвд искаш да станеш невидим ли, приятелю?

SP

01.07.05
21:45

Ами сега съм токова... :oops: Ама искам да се поизчистя малко и затова да ми излязат добре плочките,едно друго..нисък съм затова не изглеждам толкова малък-1,63 съм.Значи за протеина преди тренировка няма смисъл така ли?Ами нали трябва да ям да всеки два часа и нещо то тогава се пада пък и не е тежка храна няма да ми е тежко на тренировката,какво ще кажете тогава какво да ям.Благодаря

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1