30.06.05
23:48
здравеите искам да ви попитам как ви се струва следниат хр.режим в фаза на натрупване висок сам 176 и сам 77 кг бих казал 4е сам м/у ендоморф и мезоморф . следниат режим е такав.
7.00 125гр.овесени ядки с вода
и една лъжица мед .
и 6 белтъка 1 жълтък
10.00 100гр.пълнозърнест хляб
200гр.пилешка пържола
13.30 300.гр варени картофи
300.гр пилешка пържола
16.30 40гр.протеин на ;OPTIMUM
с 300гр.варен ориз с 1лъжица мед
18.30 преди тренировка 100гр ядки с 20 гр протеин и в 19.30 тренировка и след тренировка кам 20.45 една ябълка или сушени сливи 20 минути по къно 30гр.протеин
22.30 300гр.пилешка пържола
100гр.варен ориз
100гр царевица от консерва
или някаква салата .
как ви се струва не е ли много дневниат прием на месо тоест белта4ините о4аквам вашите мнения и препоръки за подобриажане на хр.режим за сега това :roll: имам много други въпроси кам вас но тях ше ги пусна по натак . :D
Здравей! Като за начало мога да ти кажа, че между предтренировъчното хранене и тренировката има твърде малко време. Иначе в сайта има пътеводител, с помощта на който можеш да изчислиш приблизително дали количествата на хранителните вещества са в границите. Отново в сайта, можеш да изчислиш калорийния си баланс.
Поздрави
ами, след тренировка, според мен е хубаво да направиш 2 хранения, еднотот час, час и половина след трен, и другото по късно, малко преди лягане! Единствено може да промениш последното хранене, да намалиш много въглехидратите в него, че няма да можеш да заспиш (поне при мен е така - като няма въглехидрати съм заспал за 2 мин) :D , иначе в следтрен хранене си ги хапвай сериозно! Успех
БТВ: Все пак както каза Мартин си изчисли калорийния баланс!