Чистене

Темата е заключена.

Здравейте всички. Нов съм в този сайт ... На 17 години съм 63 килограма 1’64 висок . От около 5 месеца ходя на фитнес (4 пъти седмично) и виждам малък прогрес но се движа с много бавно темпо .. Мисълта ми е че искам да изчистя  излишните мазнини , или поне част от тях ... Веднъж  дневно ям тесто под формата на закуска .. пържено ям средно 2 пъти седмично хляб не консумирам газирани напитки и снаксове също.. пробвах един хранителен режим който беше за сваляне но се оказа че е повече от безполезен .. нямах сила в фитнеса . свалих но се чувствах ужасно .. мисълта ми е да ми дадете някакъв съвет да изчистя .. имам на предвид кардиото да  го започна по сериозно (за сега един път седмично около 45 минути) Ако може дайте съвети за тренирането , на какво трябва да наблегна , и най сложното храненето е храненето в училище което почти  във всеки случай не е правилно ,като се има на предвид че всичко което ме заобикаля са тестени храни под формата на всякакви закуски (които се опитвам да  избягвам) и супермаркет.. във вкъщи се опитвам да се храня по-правилно .. Закуската ми в почивни дни когато не съм на училище е кисело или прясно мляко с корнфлейкс .. или ябълка с банан .. или шейк ( едно яйце 200мл. прясно мляко 1 банан и лъжица мед) за обяд някаква печена храна .. ориз / картофи с пилешко .. или  пържола (пишешка) с гарнитура някаква салата понякога и супи . и за вечеря пак като обяда.. Чакам съвети и помощ  :)

Темата беше редактирана от Благовест Танков на 09.03.16 21:33.

Здравей и добре дошъл!

Това дневник ли ще бъде? Ако е дневник, когато започнеш да вписваш отчетите си, ще стане по-ясно какво точно правиш.:)
Ако не е дневник, ще преместим темата в по-подходящ раздел.

В училище можеш да си носиш храна от вкъщи.
Щом виждаш прогрес, макар и малък, и се чувстваш добре (доколкото разбирам сега имаш енергия и сила, за разлика от преди - явно си променил нещо в режима си към по-добра посока) - продължавай.

При тренировките: многоставни упражнения, собствено тегло, свободни тежести; тренировки за цялото тяло.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1