Искам съвет за фитнес ПОМОЩ

Здрасти ! Момче на 16 години тежа 65 кг висок съм 176 и искам да започна да ходя на фитнес мно проблема ми е че плувам по 6 дена в седмицата от 4 до 6 КМ на ден и няма как да спра защото съм задължен от майка и татко... Така искам да направя малко мускули не че нямам де ама не е това което искам.
Искам някой да ми каже добра програма и какви добавки да пия мога да ходя по 5 дена в седмицата на фитнес .

Здрасти!

Какво значи, че си задължен? Харесва ли ти плуването, като спорт?
Състезател ли си? Ако да -> обсъждаш желанието за тренировки във фитнеса с твоя треньор.

Не ти трябват добавки. :) Достатъчно е пълноценна храна и да хапваш повече от нея, ако в момента не качваш тегло, а искаш.

Забранено ни е да ходим на фитнес защото на ‘’вдървява” уш няма как да го обсъдя с трениора мно искам да почна да ходя искам да кача малко мускули -да изпълвам тениската 8-) и ще съм много благодарен ако ми дадета някаква програма и хранителен режим. Благодаря !

13.03.16
00:01

Още ли витае мита, че вдигането на тежести вдървявало.
Започни с леки кръгови тренировки за начинаещи, тренирай цялото тяло в една тренировка, не се хвърляй на сплитове.
Разгледай в сайта за кръговите тренировки за начинаещи. След тренировка прави стречинг и почивай достатъчно.
Ако главната ти цел е плуването, гледай фитнеса да не пречи на него. Трябва да съобразиш обема и интензивноста на фитнес тренировките за да можеш да се възстановяваш добре.
В сайта има и достатъчно информация за храненето, разгледай.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1