Тренировка за сваляне на подкожните мазнини

01.07.05
00:38

Здравей. Наистина ще бъда много радостен ако ти бъда от полза. Значи ето как мисля да процедираме с теб. Започваш следната тренировъчна програма. 2 дена бягаш 1 ден почиваш. 2 дни тренираш 1 ден почиваш. Или сплита става 2 дни тренировка 1 ден почивка. Сега за да не се натоварва толко много тялото няма да имаш ден без тренировка. било то бягане или занимание с тежести. Виж нарочно ти казвам бягане защото съм опитал наистина всичко и ти казвам това което има най-голям ефект. Ето ти примерната програма:
1ден Бягане на стадиона. Значи тичаш 7 минути със сравнително средно темпо което значи не бързо не бавно а както ти го усещаш. Просто си бягаш съвсем леко и гледаш да не дишаш много често и да не се увеличава много пулса. Примерно ако избягаш спринт 50 метра знаеш какво става с въздуха и сърцето целта ни е да нестигаме дотам само да повишим леко активността им. След 7 минути спираш вземаш бутилката с вода и си пиеш не се наливаш пиеш около 100-200 гр вода. Това ти е почивката най-много 1 и 30 секунди 2. След това бягаш пак 7 минути и пак почивка за вода след това още 7 минути. Значи общо 7 х 3 = 21 минути. С това се започна. Сега незнам може да ти е трудно може да ти е лесно но с това започни и целта ти е на сяка следваша тренировка да качваш да речем 20 секунди или 30. И така да стигнеш до 10 минути без почивка. 10 х 3 = 30 минути. Това е добре смятам че за 7 тренировки трябва да успееш да стигнеш до 30 минути. Сам трябва да се мотивираш в най-трудните моменти. Не се мотивирай много преди самото бягане а тогава когато ти стане найстина трудно и се умориш много.
2д ще бягаш със сравнително по-леко темпо от първия. Целта е следната първия ден си увеличил времето примерно на 8 минути постигнал си рекорд, а с тази втората тренировка го затвърждаваш.
Тук имаш и първа тренировка на мускулите на тялото. Предлагам ти тя да бъде гърди. Тренирай ги тежко за 10 повторения средно около 1 минута и 30 секунди почивка между сериите стреми се да тренираш тежко а не леко. След това е четвъртия ден тук няма бягане има само тренировка предлагам ти тук да бъде гърба. Отново го тренираш тежко за 10 повторения. Петият ден с само за бягане тук се очаква да подобриш времето си. Шестият ден е бягане и тренировка. Бягането е за времето което си направил през петия ден а тренировката ти е Рамо и Трицепс. Тренираш ги тежко за около 8 повторения. Предно средно и задно никога незабравяй задното рамо то придава обем. Следва седмия ден тук имаш само тренировка в залата и тя е само бицепс. Значи тук ако имаш изоставащ мускул на ръцете си избираш кой да бъде в този ден. Аз съм си сложил бицепса защото съм недоволен от него нищо че е 46 комплексирам се от него  :?  Така бицепса го тренирам в 4 упражнения по 3 серии от по 8 повторения понякога ако съм много изморен правя последните 2 упражнения по 2 серии. На следващия ден нещатата се повтарят от ден 1.
Значи целта е следната. Диетата ти е с високо съдържание на белтъчини. Сутрин си тичаш на гладно. След тов асе прибираш и си правиш един вкусен омлет от поне 6 яйчица, но само от белтъците с тях си правиш и една салата. На обед си вземаш 2 кисели млека гледаш да са пълномаслени остави ги тези аиряни от по 0,1 % то това си е чиста вода. След това някъде 2 часа и половина си сваряваш 1 чаена чаша ориз и някакво месо ти трябва тук. След тренировка 1-2 лажички (чаени)мед и някаква хубава вечеря. Преди лягане можеш яйца нали на омлет мляко или само салата ама салата ако изядеш няма да можеш да заспиш от глад. Поне на мен така ми стърже на стомаха и ставам и опустошавам наред.
Та това е за храната извинявай че ще ти отговоря за това което ме пита най-накрая но сега му идва мястото. Ти ще изгаряш с тази програма само мазнините. Спазвай я и нетрябва да те марзи и да униваш много е важно да ходиш и да бягаш и да не пропускаш тренировка. Значи ще започнеш  така. Взимаш си фат бърнера. Изпиваш го и чак след като свърши и последното хапченце чакаш около 5 дена и започваш приема на кленбутерол и л-карнитин. С л-карнитина пии много вода че на мен ми изсъхваха устните от него. Нали ме разбра парво фат бърнера и чак като свършиш кутийката започваш с кленбутерола. Нетрябва да ги смесваш. Та извинявай ако съм се олял. За мене си какво да кажа тренирам от около 6 години. висок съм ххх см тежа хх кг. Това е. Знам че въпросите тепърва идват затова питай всичко което искаш да знаеш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1