Протеинови десерти ?

13.03.16
16:15

Здравейте, чета форума от няколко години, но едва вчера се регистрирах, за да задам и първия си въпрос.Накратко знам, че тези “десертчета” съдържат по около 23 гр протеин на 50 гр блокче.Ще карам направо, предлагат ми да взема  PROTEIN BROWNIES на фирмата Myprotein.(Съжалявам, че посочих името.Не е с цел рекламa, а за допълнителна информация.В противен случай, не бихте могли да отоговорите на въпроса ми.)Става въпрос за това, че хората продаващи тези блокчета в Америка, го правят по недостъпен начин за нас.А именно 12 блокчета - 20 евро ! С две приказки аз  ще взема големи количества и, както се сещате на много по - ниска цена.Без лакомия смятам да ги пусна на  около 2.50 на блокче(Нормална цена, малки количества)Моя въпрос е тези блокчета къде в йерархията на протеиновите десерти стоят и като цяло дали си заслужава да се занимавам, защото ако не са качествени, ще пропусна.С тях всичко е ок, става въпрос за самата фирма.Не знам дали е мястото тук, ако не е се извинявам ! Имам готовност да ги започна още в понеделник, но ще изчакам вашите мнения.Благодаря !

Темата беше редактирана от Stefan G на 13.03.16 16:20.

13.03.16
18:55

http://www.walmart.com/search/?ic=16_0&search_constraint=0&search_query=protein&facet=category:Sports+Bars

Ако ще правиш пари 2,50 е добра цена. Подобни се продават около 4,00 лв.
Като качество и полза на ниво Макдоналдс, айде да речем Събуей, това си е почти джънк.
Нивата на контрол в САЩ са много по ниски от Европа. Това е индустрия и бизнес,оборотите и бъджети за реклама са огромни.

Яж не питай, цената за бизнес е добра,но ако си намериш пазар.

За лично ползване по - добре цели храни па дори и от животни с антибиотик.
ОТ двете вреди по - малката ;) и по - не пристрасряващата

13.03.16
19:46

Благодаря ти !

13.03.16
21:02

В USA една кутия (12 парчета) е 16 долара. В Европа са по 20 евро. Влизаш на сайта на МП и си ги поръчваш, кое точно му е недостъпното? 20 евро е преди всякавка отстъпка, а често има -20 до -30%, отделно че понякога се пускат определени продукти на 1/2 цена. Бърза сметка: (20х0.7)/12= 1.16 ~ 2лв30ст. Че има балъци, които все още купуват от магазини като силабг, фитнес1 и подобни си е проблем на българина, че е прост по природа. Иначе продуктите на МП са качествени и баровете им са супер. Аз като се налага да гоня тегло ги ползвам, иначе са ми скъпички за всеки ден.

13.03.16
21:37

казано от aleks на 13.03.16, 21:02:

В USA една кутия (12 парчета) е 16 долара. В Европа са по 20 евро. Влизаш на сайта на МП и си ги поръчваш, кое точно му е недостъпното? 20 евро е преди всякавка отстъпка, а често има -20 до -30%, отделно че понякога се пускат определени продукти на 1/2 цена. Бърза сметка: (20х0.7)/12= 1.16 ~ 2лв30ст. Че има балъци, които все още купуват от магазини като силабг, фитнес1 и подобни си е проблем на българина, че е прост по природа. Иначе продуктите на МП са качествени и баровете им са супер. Аз като се налага да гоня тегло ги ползвам, иначе са ми скъпички за всеки ден.

Чудесно, от ползващи такива барове , 15-20% да се сетят.От които 10% да чакат тези промоции и отстъпки.Попринцип цената е доста по - висока от 2.30 тук в България.Варират от 4-5-6 лв има и по - скъпи.Имах възможност преди 6-7 месеца за подобни барчета, и с малко по  - голяма поръчка едното възлизаше на 1.40 лв.Не помня марката, но не беше боклук, все пак за около 3 седмици човека си продаде сериозни количества и работи с едни и същи хора, не може да ги измами.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1