Силна телесна миризма.

Темата е заключена.

14.03.16
15:49

Здравейте. Регистрирах се, защото имам въпрос относно един приятел (не съм аз тоя “един приятел”). Момчето тренира активно от малко повече от година (т.е от тогава май започна да взима май някаква химия). Не знам какво взима, но в последните няколко месеца телесната му миризма е много силна и натрапчива. Неудобно ми е да повдигна за момента темата, а и до колкото знам хора от компанията са му правили забележка да спре каквото взима, но май не го е направил. Един познат ми спомена, че момчето май започнал да взима ..стромба май се казва (станонзолол ако правилно съм прочел). Не знам дали вече е започнал с това и тук е въпросът ми - имате ли представа кои от продуктите на пазара имат най-голяма вероятност да имат подобен страничен ефект. Какво говори това за човека (познаваме се от доста време и това му състояние го е нямало преди) по-точно за организма му и може ли да е вредно? Искам да повдигна темата, но ми се искам да имам и някакви по-сериозни аргументи от това, че ми мирише .. А може и да няма нищо общо с фитнеса, но в момента това е най-вероятната причина.

Благодаря предварително.

Модерация: Непозволено съдържание!
Моля, спазвайте правилата на форума!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 14.03.16 16:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1