23.03.16
10:26
Здравейте, понеже протеина ми е на привършване и намерих горепосочения на супер изгодна цена, може ли някой, който го е ползвал да сподели мнение относно качеството на продукта...
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.03.16 10:26.
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Ostrovit Whey Protein Isolate
Kevin Levrone LevroISO Whey
FA Nutrition Gold Whey Isolate
Ostrovit Whey Protein Concentrate 80%
Суроватъчен протеин концентрат
FA Nutrition Diamond Hydrolised Whey Protein
Хидролизиран суроватъчен протеин
Още предложения от BB-Shop
Аз пия втора опаковка.Мен лично ми харесва на вкус и разтворимост,като ефект няма как да кажа точно,но нямам мускулни трески или са малки,а по принцип аз имам бая големи :)
За този не мога да кажа, но в момента пия телешкия на същата марка и не е лош, особено за цената си. Единственият му недостатък е, че става на пяна.
Предполагам и с този ще стоят по същия начин нещата.
П.с. ако някой е пробвал неовкусените им протеини, ще се радвам да изрази мнение за вкуса, дали е много гаден или се търпи.
казано от deqn91 на 23.03.16, 11:26:
За този не мога да кажа, но в момента пия телешкия на същата марка и не е лош, особено за цената си. Единственият му недостатък е, че става на пяна.
Предполагам и с този ще стоят по същия начин нещата.
П.с. ако някой е пробвал неовкусените им протеини, ще се радвам да изрази мнение за вкуса, дали е много гаден или се търпи.
При мен не става на пяна Impact Whey
OK e протеина им. Нормалната му цена с редовното петъчно 20% намаление е към 22 лева на килограм (без доставки и в опаковка от 5 кг)
Неовкусения на вкус напомня на разредено прясно мляко, но е по-блудкав. На мен не ми беше неприятен. Ако си слагаш плодове и си пасираш шейка - взимай смело.
Разфасовката е от 2500 грама и е с вкус шоколад, а цената е 59 лв.
Мнението беше редактирано от basttardo на 23.03.16 15:24.
23.03.16
15:59
Евтиното винаги излиза скъпо :)
Протеините им са прилични на вкус и сравними като качество с Bulkpowders. Често се пускат промоции, миналата седмица взех 20кг. овкусен протеин за 344лв. с безплатна доставка, което е 17.2лв за кг.
23.03.16
18:11
Няма нужда да се драматизира много в тази категория продукти. Информираният избор тук означава да вземеш пред вид и други фактори, освен вкус и цена - ясно ли е коя е фирмата производител на продукта (зад MyProtein стоятThe Hut Group) и има ли установени и сертифицирани стандарти за качество; откъде си набавят суровината; какви тестове минават продуктите и къде (външни лаборатории с необходимата акредитация) и т.н. Субективните критерии тип “вкусен е”, “мирише добре” и др. не би трябвало да са определящи при избора, или поне не на първо място, но това е само мое мнение.
казано от Solomon Kane на 23.03.16, 18:11:
Няма нужда да се драматизира много в тази категория продукти. Информираният избор тук означава да вземеш пред вид и други фактори, освен вкус и цена - ясно ли е коя е фирмата производител на продукта (зад MyProtein стоятThe Hut Group) и има ли установени и сертифицирани стандарти за качество; откъде си набавят суровината; какви тестове минават продуктите и къде (външни лаборатории с необходимата акредитация) и т.н. Субективните критерии тип “вкусен е”, “мирише добре” и др. не би трябвало да са определящи при избора, или поне не на първо място, но това е само мое мнение.
А имаш ли някаква информация за The Hut Group или лично мнение ?
ПС:Не се заяждам,а просто искам повече информация от човек,който разбира нещата.
24.03.16
09:57
казано от BuFu на 23.03.16, 19:49:
А имаш ли някаква информация за The Hut Group или лично мнение ?
ПС:Не се заяждам,а просто искам повече информация от човек,който разбира нещата.
Личното ми мнение е положително, правят много усилия за да осигурят прозрачност на процесите в компанията, а за тях и техните продукти има много информация из нета. Имат няколко основни бранда - The Hut, zavvi.com, Exante diet, Myprotein, Lookfantastic.com и Mankind.co.uk. Споменавам го, защото имат изградена репутация и съответно много за губене. Според Labdoor има известни отклонения в белтъчното съдържание на отделни партиди в рамките на 5-10%, но това е нисък процент на фона на много от водещите марки; има някои потребители тук, които са се оплаквали от проблеми с доставката, но мисля, че откакто направиха българската секция, нещата са наред.
24.03.16
14:03
Много съм доволен от този протеин - като цена и като качество. Нямам опит с други марки, защото от скоро почнах да си купувам протеин на прах, но усещам положителен ефект при тренировките и възстановяването. До сега съм пил бисквити с крем и бял шоколад. И двата вкуса са ок, но белия шоколад беше някак си по-блудкав.
Аз разгледах цените в техния сайт, но са от порядъка на 17 евро за килограм, защото няма промоции към днешния ден. Не знам вече каква ще е цената при наличието на промоция. Поръчах от друг сайт и ми се върза 23-24 лв. за килограм. Ще споделя мнение за качеството скоро.
Мнението беше редактирано от basttardo на 24.03.16 16:08.
24.03.16
16:22
Така и така темата е за myprotein, някакви отзиви за останалите им продукти - омега 3, магнезий, цинк?
24.03.16
16:26
Аз вмомента пия такъв - излезе ми евтино, въпреки че някои казват,че дори и по-евтино може да се намери.
Никога не мога да бъда сигурен, но ме впечатли това, че държат на прозрачността и постоянно има нови и нови изследвания. Мисля, че зависимост от различните вкусове, има и различни отклонения от етикета - не съм сигурен, но този със шоколад е с по-малко съдържание на протеин или поне аз така четох.
Иначе вкусът не се усеща толкова, колкото на други протеини, но с мляко е супер. Разтваря се обаче нереално добре - аз нямам шейкър и всеки път слагам в шише, и буквално за под десет секунди е готов :)
14.09.16
09:07
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.09.16 09:43.
05.10.16
17:30
Аз го пия от няколко месеца. Честно казано не съм много доволен. Възстановяване 5 от 10, разтворимост 7 от 10, ефект 6 от 10!
Пробвах въпросният протеин и 3 дни бях дежурен по тоалетна с адски болки в корема, подарих го на мой приятел - пи го 1 ден и го изхвърли и при него същото, BCAA 4:1:1 500г + L- glutamine 1кг пак на Myprotein пих около месец по 15 гр. от бцаа-то и 20гр от глутамина на ден. Ефекта е 0, никакво възстановяване нищо. Не искам и да чуя повече за тази марка - това са пари на вятъра.(swear)(swear)(swear)
казано от Г. Иванов на 09.10.16, 10:52:
Пробвах въпросният протеин и 3 дни бях дежурен по тоалетна с адски болки в корема, подарих го на мой приятел - пи го 1 ден и го изхвърли и при него същото, BCAA 4:1:1 500г + L- glutamine 1кг пак на Myprotein пих около месец по 15 гр. от бцаа-то и 20гр от глутамина на ден. Ефекта е 0, никакво възстановяване нищо. Не искам и да чуя повече за тази марка - това са пари на вятъра.(swear)(swear)(swear)
Тези проблеми може да ги получиш от всички протеини, които са подсладени с изкуствени подсладители, като Аспартам, Сукралоза и Ацесулфам. Аз лично съм чуствителен към тези отрови и за това си поръчвам добавки само със стевия. Myprotein предлага такива добавки, в момента пия протеин със стевия и нямам никакви стомашни проблеми.
Мнението беше редактирано от UltraBlue на 17.03.17 22:06.
Стара тема, но ще я възродя малко.
Днес спрягат навсякъде Black Friday и ми направи сериозно впечатление няколко разлики между myprotein.com и myprotein.bg.
myprotein.com - код за намаление BLACK с 50% на всичко за целият ден.
myprotein.bg - код за намаление, забележете, SILABG с 45% за няколко часа.
Какво се случва тук? Да не би sila.bg да са станали вносител за myprotein България? Ако е така, това сериозно увеличава съмненията ми към качеството на продуктите вече, защото имам своите причини да бягам надалеч от измамниците от sila.
Някой има ли информация, още ли се произвеждат и доставят от Великобритания продуктите на Myprotein, или се бъркат в същият селски гараж, заедно с продуктите на sila вече?
казано от BОxER на 29.11.19, 09:16:
Стара тема, но ще я възродя малко.
Днес спрягат навсякъде Black Friday и ми направи сериозно впечатление няколко разлики между myprotein.com и myprotein.bg.
myprotein.com - код за намаление BLACK с 50% на всичко за целият ден.
myprotein.bg - код за намаление, забележете, SILABG с 45% за няколко часа.
Какво се случва тук? Да не би sila.bg да са станали вносител за myprotein България? Ако е така, това сериозно увеличава съмненията ми към качеството на продуктите вече, защото имам своите причини да бягам надалеч от измамниците от sila.
Някой има ли информация, още ли се произвеждат и доставят от Великобритания продуктите на Myprotein, или се бъркат в същият селски гараж, заедно с продуктите на sila вече?
И на мен ми направи впечатление, че кодът за отсъпка е “SILABG”, а отностно дали от “.com” се доставят от Англия, при проследяване на поръчката пише, че идват от Германия. Също така един път имаше някакъв проблем с информацията за къде да бъде доставена пратката и доставчика (не помня дали беше главния DHL или Speedy) ми звъннаха да ме питат за адрес, защото не бил зададен, и там жената ми каза “...понеже имате пратка от Германия”.
Мнението беше редактирано от Blazy на 29.11.19 17:52.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече