23.03.16
20:31
Така искам да попитам за стак избран лично от мен какво да добавя-променя..
Спазвам режим. И задължително 2,5гр протеин на килограм!
Ето го и така наречения стак
1. Myprotein impact whey
2. Myprotein креатин моноходрат (creapure)
3. MEX gluta-max pro
4. CytoSport Monster Amino 8:1:1 или USP laps modern bcaa
5. AAKG Powder PN
Ако трябва да добавя нещо или нещо е излишно кажете.
И според вас ще работи ли стака?
Ефект със сигурност ще има, но спокойно може и да съкратиш малко стака, не че е проблем да ги пиеш всичките неща. Аз бих ти предложил да добавиш ДАА, при мен работи доста добре. Друга комбинация, която съм изпробвал и съм доволен е йохимбин, ААКГ и Horny goat weed, но тя е по скоро за енергия и напомпване, но може да ти е полезна и за покачване на чиста ММ. Вече тук въпроса е и до колко ще работят при теб добавки за повишаване на тестостерона и дали имаш нужда от тях.
23.03.16
23:36
Маса се прави на маса , колкото е клиширано, толкова е и вярно. Ако имаш пари в излишък, купи си ги, но ако си спестявал 312312 месеца от закуски, по-добре си купи хубава храна и изведи някоя мацка с готино дупе на сладкарница. Аз бих си купил протеин, креатин и BCAA. Едно време ми бяха харизали кутия на CytoSport и по спомен не бяха лоши.
24.03.16
06:29
Парите не са проблем, аз си мислех да вземам createston new 2015 нормал, но взех че го оставих за по нататък. Режима ми е добър, лесно омазнявам а се пак до преди 1 седмица чистих и гледам да не прекалявам с въглехидратите.
Протеиновите ми запаси са празни защото от както тренирам креатин не съм пил и доколкото знам от него ще кача и задължително ли е да се пие с нещо сладко като сок или поне с лъжица мед?
И ако може да ме посъветвате как трянва да ги пия.
Протеин, креатин и таурин сутрин веднага след сън
Преди тренировката 4гр от таурина
По време на тренировката 1 доза от аминките
След тренировка 1 доза глутамин, 1 доза протеин и 1 доза от креатина
И вече преди лягане зависи колко протеин съм консумирал за деня евентуално една доза протеин, 5грама глутамин и 1гр таурин?
24.03.16
10:00
Ще дойде време, в което ще осъзнаеш, че тези неща са бошлаф работа :)
24.03.16
10:13
Така... да си дам и моите 5 стотинки...
казано от Любослав Овчеполски на 24.03.16, 06:29:
...креатин не съм пил и доколкото знам от него ще кача и задължително ли е да се пие с нещо сладко като сок или поне с лъжица мед?
И ако може да ме посъветвате как трянва да ги пия.
Има две разкошни статии за креатина, търсачката ги предоставя за части от секундата.
От тях ще научиш всичко, което ти трябва.
казано от Любослав Овчеполски на 24.03.16, 06:29:
Протеин, креатин и таурин сутрин веднага след сън
Преди тренировката 4гр от таурина
По време на тренировката 1 доза от аминките
След тренировка 1 доза глутамин, 1 доза протеин и 1 доза от креатина
И вече преди лягане зависи колко протеин съм консумирал за деня евентуално една доза протеин, 5грама глутамин и 1гр таурин?
При едно поне средно добро хранене аз не виждам смисъл от протеин на прах. Щом като предвиждаш 2-3 дози протеин дневно, значи храненето е по-скоро не особено добро. При такова хранене е все тая какви добавки ще пиеш, резултатите във всички случаи ще са компромисни. Не виждам нито една причина да приемаш повече от 5 g креатин дневно. Аминокиселините са добър избор, особено ВСАА. Аргининът... ОК, нека остане. Глутаминът за мен е неразумна инвестиция - твърде спорен е неговият ефект при суплементация.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.03.16 10:40.
24.03.16
13:00
А какво ще кажете за продукта PEAK TRI ANABOL? Мога ли да го приемам на 18години съм и според описанието което чета е точно това което искам да постигна?
Добавките работят ли .... Всички красиви изваяни тела искат да ни убедят в това.
Защо ? Защото те са платени лица и рекламират даден продукт.
Всъщност ще станел като тях.... или по скоро трябва да ни кажат биха ли били това ако са взимали само рекламираният продукт.
Като си купим сутиен на Виктория Sec..t ще станем ли като манекените..
Не, не мисля. Още веднъж това е бизнес с основната цел да влага малко, а да печели повече. Естествено трябва да вярваме,че без това
няма да се получат нещата. Мисленето и психологията ни не са се променили в последните 1500 години.
Обичаме да вярваме,че има магическо хапче и тайни методи,индулгенциите,дрогериите,чудеса и красота срещу 5 лева.
Храна, съобразена,прецизирана,качествена.
Тежки базови движения,мобилност,кардио,активности навън, мисля,че това е разковничето.
Смятамя,че ако ще се дават пари за синтетични неща по - добрата алтернатива са стероиди и подобнии медикаменти,които са
по ОК от джънк,цигари,кока - кола и подобни лайна които водят до много по - висока степен на пристрастяване.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече