Помощ - вече не знам какво да правя

24.03.16
18:12

Първо искам да се извиня ако темата не е за този раздел.И така проблемът ми е стомахът.Преди месец и половина започнах доста чист хранителен режим+тренировки и кардио.Свалих 3кг.Навсякъде си личи че съм свалил но корема си е същият и тогава разбрах че това не са мазнини,защото сутрин след като стана от сън коремът ми е плосък  но дори и да не съм пил или ял нищо 10мин след като съм станал коремът ми става отпуснат,издут и безформен.Пробвах с ензими диети,вакуумки какво ли не помощ вече не знам какво да правя.Дори не знам какво е подкожни мазнини ли,разширен стомах,неправилна стойка.Моля за помощ

Темата беше редактирана от MoneyOverBitches на 24.03.16 18:20.

24.03.16
20:06

Сланинка си е, трябва да чистиш, ако искаш да не е така.

За съжаление и ние няма как да знаем какво е.
Това, че на сутринта ти е плосък, а после се издува не значи непременно, че нямаш мазнини за чистене.

Винаги ли след храна се подува (след всякаква храна)? Или след конкретна храна? Имаш ли болки, тежест, прекалено много газове?

За неправилната стойка - би могло има връзка, но не можем да гадаем дали това важи при теб. :) А и това издуване е доста субективно: някои хора си мислят, че имат издут корем, но по-скоро си въобразяват.

25.03.16
09:52

Този вид дето го имаш сутрин веднага след като станеш няма как да го подържаш през деня. Хубаво би било ама няма как. Освен ако не почнеш да се дехидратираш умишлено, не ядеш и т.н.

25.03.16
16:49

казано от Вероника Налбатска на 25.03.16, 08:12:

За съжаление и ние няма как да знаем какво е.
Това, че на сутринта ти е плосък, а после се издува не значи непременно, че нямаш мазнини за чистене.

Винаги ли след храна се подува (след всякаква храна)? Или след конкретна храна? Имаш ли болки, тежест, прекалено много газове?

За неправилната стойка - би могло има връзка, но не можем да гадаем дали това важи при теб. :) А и това издуване е доста субективно: някои хора си мислят, че имат издут корем, но по-скоро си въобразяват.

Почти винаги се подува много рядко се случва да не се подуе и ако не се подуе след хранене то ще е 1 час след това и каквато и храна да ям.Нямам тежест нито пък газове

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1