Курсове за фитнес инструктор?

24.03.16
20:00

Знам доста неща за храната и тренировките (за сега на любителско ниво) и понеже ми е много интересно и ми е хоби искам да го превърна в работа. Искам да попитам има ли някаква файда от курсовете за фитнес инструктор? Мога ли да науча достатъчно или е колкото да вземат парите на хората? Горе долу какви заплати взимат инструктурите? Общо взето всякакъви съвети и информация ще са ми полезни.

Ако курсът е за 1, 2, 3 дни - гледат да вземат парите на хората.

Ако е нещо по-сериозно - да, можеш да научиш нещо, но няма да е достатъчно. Защото този процес не спира с взимането на тапията, а би следвало да продължава непрекъснато и да имаш желанието да се надграждаш. :)

За заплати и други подобни въпроси: зависи много от залата, към която работиш; собствениците, работното време, други договорки и тн.

Не мога да помогна със съвети към конкретни курсове. Говоря на общ принцип.

Защо не питаш твоя инструктор/инструктора в залата къде е завършил курса?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1