24.03.16
20:09
Здравейте на всички!!
Вече тренирам 3-та година и последната година не виждам никакъв напредък. Тази (2016) ми е 4-та година, и през тези 3години съм тренирал само по мои знания, имам предвид упражнения от интернет и малко помощ от приятели които са по-навътре с тия неща. Но искам да кажа и също така през тези 3-години не съм тренирал редовно имам предвид това, че тренирал съм 3-4 месеца и примерно после 1-2 не съм, същи така съм тренирал без никакъв хранителен режим.
Програмата ми беше следната :
Пон : Гърди
Вторник : Гръб + корем
Сряда : Бицепс/трицепс
Четвъртък : Рамо+ трапец
Петък : Крака + корем
Събота и неделя почивка..
А относно хранителния режим там бях минус, ядох кот намеря в хладилника..
Сега почвам на сериозно, инак относно възрастта съм на 16години , 76кг , 1.95 висок.
Ще почна сериозно с фитнеса и ми дадоха съвет, че трябва да покача маса и аз казах : Ок, но какво да ям/ да наблягам ли върху някой храни? Те ми казаха : Не, яж всичко, много пъти на ден..
Относно яденето, мога да ям много, имам предвид не се насищтам бързо .. На сядане мога да изям 4-5 пържоли и така..Проблема е че напълнявам в обласста на корема( това нормално ли е ?)
И също така мисля да взимам креатини и BCAA!
Сега се чудя да заместя ли креатина с друго нещо като протеин или др. Моля някакъв по-разбиращ да ме опъти!!
24.03.16
23:19
Вече тренирам 3-та година и последната година не виждам никакъв напредък.
Ето ти причината:
...също така съм тренирал без никакъв хранителен режим...
...А относно хранителния режим там бях минус, ядох кот намеря в хладилника...
Значи вече знаеш от къде да тръгнеш в правилна посока. :)
И също така мисля да взимам креатини и BCAA!
Сега се чудя да заместя ли креатина с друго нещо като протеин или др.
Нямаш никаква представа какво са тези неща, как се използват и кога има смисъл да се приемат. Още много време няма да имаш нужда от тях. Хубави мултивитамини и рибено масло са ти достатъчни.