Проблеми с храносмилателния тракт!

Привет на всички, никога досега не съм имал проблем с червата при вземане на суроватка, при прием на млечни продукти и т.н! От 1-2 седмици забелязвам, че винаги вечер и повечето пъти след тренировка и като пия протеин(но от протеин бара на фитнес) получавам разстройство, и започнах да си мисля, че или не спазват хигиена или самият протеин (на арнолд) не ми понася! Имало е и дни в които съм пил по 1 литър прясно мляко и не съм получавал диария и винаги след фитнес вечерта като приема от този протеин ме избива на “щастие”! Как да процедирам колеги, защото е доста неприятно ?!

Здравей, може ли да кажеш какво приемаш преди фитнеса, по-специално последният прием на храна / течности преди този протеин?

25.03.16
11:41

Сигурен ли си, че е от протеина? Пробвай с друг протеин да видиш как ще е. Ако само от този е така, просто недей да го пиеш.

Мнението беше редактирано от deqn91 на 25.03.16 11:42.

Ами аз ще опиша каквото мога отново накратко! Бивш любителски “бодибилдър” съм и след  2 годишна пауза от 2 месеца започнах тренировки! Купих си креатин,, който тези дни свърших, от 2 месеца си ям мляко (всякакво), и всички млечни продукти, ям по 4-5 пъти на ден предимно пилешко, ориз, рядко картофи, по 1-2 банана, плодове, както и всички видове продукти от кайма, бобови култури, риба, рядко яйца това ми е горе долу менюто през седмицата! 2 часа преди фитнес си хапвам пилешко с ориз или нещо от сорта, като цяло всякаква основна за обяд храна, около 4-5 часа ми е последното ядене преди фитнес! Отивам на фитнес, пия един протеин с креатин, свършвам тренировка и пак протеин с креатин и малко захар, прибирам се и след 30-40 мин ям основно ядене което е разнообразно! Това си го правех 2 месеца без никакви проблеми, дори газове нямах! Това се случва от 2 седмици! Сега мисля два варианта да заменя протеина с аминокиселини (за да разбера дали е от него) пък и да имам някакво възстановяване защото не тренирам никак леко! Или въобще да спра всякакви добавки! Обмислям вместо креатин да си взема ZMA+Glutamine на Universal и да редуцирам протеини и аминокиселините, но приоритет ми е маса и релеф, но “без суплементация няма реализация”...! Благодаря Ви за помощта... :)

Мнението беше редактирано от Кристиян Порязов на 25.03.16 18:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1