Помощ и съвети за Сваляне на Мазнини и орелефяване без загуба на мускулна маса.

26.03.16
02:04

Нов съм тук в bb team и ще ви помоля за съвети,от които ще имам нужда.Целта ми е за релеф и в момента съм на 81 82 килограма,1,84 съм висок и съм на 15 години.Тренирам от почти 2 години и съм добре запознат с базови работи и тн. Въпросът ми е дали ще може да ми предложите упражнения и храни за релеф и без загуба на много мускулна маса,нямам преса и това вече ми писна и съм готов за промяна!

Можеш ли да опишеш един твой ден, какво тренираш, с какво се храниш?
Щом си запознат с “базовите работи” значи знаеш ( или почти ) отговора на въпроса.
Целта е да си в калориен дефицит. Приемай повече храни богати на протеин и намали въглехидратите за сметка на вазнините.
Може да пробваш Кетонна диета или НВД

Тернировъчна програма може да си избереш от тук

И запомни:
- Няма как да не загубиш мускулна маса при сваляне на тегло.
- Не се хвърляй веднага на добавки. Но ако все пак решиш: L-Carnitin е използва за отслабване. Известно антикатаболно действие имат BCAA и Глутаминът както и протеиновите пудри.
- Прави аеробни тернировки ( кардио )

Такъв вид въпроси се коментират във форума от 2005та година насам, съмнявам се да си си направил труда да потърсиш и прочетеш ( направи го ).  Много от въпросите ти ( включително и тези които ще възникнат по време на свалянето ти ) са коментирани многократно ;)

Поздрави и успех с начинанието ;)

26.03.16
23:23

Благодаря ти много :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1