Фитнес зала в София (Подуяне, Центъра или нещо в района), подходяща за жени

Yoll

26.03.16
20:33

Здравейте!
Търся фитнес зала в София в Подуяне, Центъра, Гео Милев или Яворов, която да е на прилична цена (до 50 лв)и да не се изисква плащането на членска карта освен месечната. Нямам амбицията да правя кой знае какъв релеф, просто да оформя тялото си и да съм здрава и енергична. Казвам това понеже ми направи впечатление , че много зали са насочени към мъжете и уредите са подходящи за оформянето на сериозен релеф. Когато тренирах правех доста кардио, различни упражнения с леки и без тежести.
Благодаря :)

Здравей! Релеф не се прави с уредите, а е следствие от вече изградена мускулна маса + по-нисък процент телесни мазнини, за което пък роля играе хранителният режим.

Така че обиколи най-близките до теб (сигурна съм, че знаеш какво има наоколо). :)

Тежестите не са само за мъже.
Ако пък не искаш да тренираш с тежести, а основно със собствено тегло, то можеш изобщо да не инвестираш в карта за фитнес, а да правиш тренировки вкъщи или навън.

Не мога да помогна с препоръка за конкретна зала, тъй като районите ми са непознати. Мисля, че някъде при кръстовището на бул. “Владимир Вазов” и ул. “Тодорини кукли” има фитнес, но съм го виждала само веднъж и то отвън.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1