Препоръка за Л-Каритин / Фат Бърнъри

28.03.16
23:48

Здравейте,

Ситуацията е такава, че се опитвам да се отърва от корема и паласките или поне да ги намаля драстично. На 26г, 177см съм, 72-3кг. Нямам желание да намалям килограмите, просто да сваля мазнините в коремната област. Тренирам 3-4 пъти седмично във фитнеса. Тренирам всички мускулни групи. 1ден: гърди и бицепс, 2ден: гръб и трицепс, 3ден: рамо. 4ден:крака, не толкова редовно. Понякога ги пропускам, понеже зимно време ходя и карам ски, лятно време карам колело. След всяка тренировка правя по няколко упражнения (с по няколко серии) за корем и по 20-30 мин кардио.
Старая се да ограничавам сладкото и хляба. Газираното съм го спрял от доста време ( като изключим някоя извънредна бира, но рядко) Избягвам мазно и пържено колкото мога. За жалост не закусвам сутрин, просто нямам апетит. Оптивал съм, но не ми се получи. Обядвам в 12, подкрепям с нещо следобед (плод или солети), тренирам и вечерям към 8 след тренировка или към 6, ако не тренирам.
Та се замислям да прибягна към Л-каритини и фетбърнъри за по-лесен и видим ефект. За последната година свалих 1-2 номера на панталоните, но реално ефекта не си личи.
Какво можете да ми предложите, за тази цел?

29.03.16
12:28

Ако не намалиш калориите, трябва да увеличиш енергоразхода. В противен случай няма да стане. Магическо хапче/прахче няма.

29.03.16
17:25

Свалил си 1-2 номера от панталона, но ефекта не си личи, явно защото нямаш достатъчно активно тегло /мускулна маса/.
Казваш, че не искаш да сваляш килограми, но пък искаш да свалиш мазнините. Със свалянето на мазнините, би трябвало и теглото ти да понамалее малко.
Неща като “днес гръб, утре гърди, избягвам газирано и сладко” са много общи.
Свалянето на мазнини и добавянето на активна маса може да стане и без добавки.
Струва ми се, че трябва да оптимизираш тренировките и храната, и чак тогава да помислиш за суплементи.

Привет,

Доколкото виждам, нямаш изграден хранителен режим и нещо силно ми подсказва, че добавките в този случай ще бъдат излишен разход.

Обърни внимание на хранене, виж колко калории горе-долу приемаш, какъв енергоразход имаш и други. За тези неща можеш да намериш материали в изданието на BB-Team.

И все пак, ако си твърдо решен, за да се запознаеш с видовете продукти, препоръчвам да прочетеш блога ни Какъв продукт за отслабване да изберем

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1