30.03.16
19:30
Извинявам се ако съм сгрешил раздела.Искам да кажа колко ми помогна този чай.Хранех се много нередовно , повечето пъти пропусках закуската тъй като сутрин като ям винаги ми е тежко много след това.Но от няколко месеца си се храня редовно както трябва но имах проблем със стомаха,при всяко хранене независимо какво ям след това корема ми се подуваше жестоко имах чувството че ще ми се пръсне , ставаше ми супер тежко и ми беше така няколко часа след хранене.Фитнес инструктор ме посъветва да взимам някакви ензими уж да ми помогнат след хранене да не ми е тежко.Както и да е взех си ги ефекта им понякога липсваше понякога ми помагаха , но след това прочетох че въпросния Чай от джинджифил помагал за храносмилането.Взех си го и от тогава след всяко хранене пия по един и ефекта му се усеща почти веднага. Помага ми 300-пъти повече от тези хапчета . Искам просто да посъветвам ако някой има същия проблем да не си купува такива химий а да си вземе от въпросния чай но да не прекалява с употребата му , по ефективен е по полезен не само за стомаха но и за имунната система ваобще. Надява се да съм бил полезен на някой който има проблеми с храносмилането и храненето както аз имах. Пак се извинявам ако съм сгрешил раздела.
Темата беше редактирана от Ivan Avramov на 30.03.16 19:32.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече