Алергична реакция? Хранително натравяне или просто се разболявам?

31.03.16
09:26

Здравейте,

може би в началото на миналата седмица започна да се случва следното... Носът ми се запушва ако въздухът се стопли до стайна температура - това случва главно вечерно време (около 12) преди да си легна, защото затварям прозореца на стаята.
В същото време се появи и тежест в гърдите и дишането ми е двойно затруднено заради запушения нос.

Тук е моментът да спомена, че съм алергичен към животинска козина и перушина, пулени и домашен прах. Рано е за пулени, контакт с животни не съм имал от месеци, а домашния прах и в най-лошите ми дни не ми е влиял толкова силно за да е само от него.

Инхалатор помага за отпускането на гърдите, но временно. Най ми е чудна ситуацията с носа, че да разбера какво ми е...

Някакви предложения?

31.03.16
09:47

Алергиите са симптом на свръхтоксичност в тялото - посока в която можеш да помислиш.
ПП: Думата е пОлен.

31.03.16
10:12

казано от Маргарита Манева на 31.03.16, 09:47:

Алергиите са симптом на свръхтоксичност в тялото - посока в която можеш да помислиш.
ПП: Думата е пОлен.

И аз за това се сетих (полен). За другото ще го измисля - ако е от това би трябвало да се оправя. Аз всъщност тези алергии ги имам от 4-5 годишен, така че едва ли е от токсичността.

Мнението беше редактирано от Emil Filipov на 31.03.16 13:50.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1