Мускулна маса в бойните спортове

Здравейте пиша ви защото искам помощ по един така леко сложен въпрос който ме мъчи от известно време...Боксирам се от години но от 1 година се храня горе долу здравословно мога да кажа, не ям изкуствени колбаси, не пия газирано, не ям храни приготвени със бяло рафинирано брашно също и много рядко хапвам нещо което съдържа бяла захар и изкуствени подсладители...Та въпросът ми е искам да покача мускулна маса 2-3 кг за да си стъпя точно в категорията...Работата е там че от бачкането нямам време да ходя да дигам щанги, а имам време за една тренировка на ден а тя трябва да бъде в боксовата зала...( а там се горят доста калории) ..и не мога да ходя  да вдигам...Храня се по 5-6 пъти на ден като гледам да бъда колкото се може повече в калориен излишък, ям протеин по 2 пъти дневно, набавям си мисля и доста въглехидрати, взимам добавки глутамин, лизин, креатин, и до скоро суроватъчен протеин но много трудно покачвам на мускул....В залата правим 2-3 пъти седмично силово-кондиционни тренировки но по-скоро постигам релеф, сила и издръжливост на мускулите, но те не растат...Та понеже нямам време за двуразови тренировки ще съм много благодарен ако някой ми даде съвет какво да направя за да вдигна теглото но чисто защото от излишни мазнини нямам полза...Поздрави...

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

14.02.19
11:35

Ами, зависи какъв тип телосложение имаш,какъв си, екто или ендоморф!
Аз бих добавил в силовите програми повече работа с пудовки, sandbags,набирания, може би интензивни клекове и бързи как се казват армейски раменни бутания .интензивни тренировки!!

14.02.19
12:26

казано от Miroslav Vasilev на 14.02.19, 11:35:

Ами, зависи какъв тип телосложение имаш,какъв си, екто или ендоморф!

Първо такива типове телосложение няма и са чиста измилица, второ малко да барне щангата след тренировка - с по една серия клек, раменна преса, тяга, лег, гребане, кофички и набиране с тежест и ще му се случат нещата. Дори и броя на повторенията е без значение, стига да не е над 10-12 и ако има отказ в тая серия, то той да е позитивен. Не е нужно и да го прави всяка тренировка, дории 2-3 пъти в седмицата ще му достатъчни.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 14.02.19 12:33.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1