Направих си своя диета за отслабване и се чудя, дали ще ми помогне

02.04.16
22:00

Идеята ми беше да е около 1200 калории макс :
Закуска :
-60 % напълнена купа с ” фитнес ” корнфлейкс и ” фитнес” мляко
-1 банан
-1 чаша ” фитнес ” мляко
Обяд :
-Сандвич с две филии пълнозърнест хляб , малко пушено месо и една лиута чушка
-Две кивита
Вечеря :
-Малко Сионга
-2 домата
-Активия с пълнозърнест корнфлейкс

И това ми е плана за утре.Знам , че е далеч от най - добрия но чак сега разбрах ,че тук има планове , които мога да използвам.Все пак ще свърши ли работа този план като за утре поне ?

Не само, че не е добре, ами даже е и много зле. Тия корнфлейксове нямат никакво място в диетата ти. Колко килограма си, че приемаш само 1200 калории, това е малко дори и за малко момиче. И какво значи сионга?

03.04.16
09:56

Махни ги тия корнфлейксове, активии, фитнес млека и прочие глупости. Те са пълни със сумати захари, подсладители, Е-та и тн.
Вместо тях приемай най- обикновенни овесени ядки или трици.
Колко ти е калорийният баланс, едвали 1200кал. са ти достатъчно за деня. Орязването на калории става постепенно и на етапи, а не рязко както в твоя случай. Глада не е решението.

04.04.16
18:44

казано от Иван Благов на 03.04.16, 07:09:

Не само, че не е добре, ами даже е и много зле. Тия корнфлейксове нямат никакво място в диетата ти. Колко килограма си, че приемаш само 1200 калории, това е малко дори и за малко момиче. И какво значи сионга?

Може би е искал да каже сьомга. :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1