Начинаещ - помощ с хранителен режим

Здравейте,
на 24 години съм , 167см висока и тежа 54кг.
Имам проблем в областта на корема и на ханша.
Тъй като съм напълно начинаеща в тази сфера, нямам никаква представа какъв хранителен режим трябва да спазвам и какви упражнения да правя.
Работното ми време не ми позволява хранене по 5-6 пъти на ден в точно определени часове.
Моля ако някой може да ми помогне с изготвянето на хранителен режим и какви упражнения да правя за сваляне на мазнини в тези области.

Здравей.

Не е нужно да ядеш по 5-6 пъти на ден, за да постигаш резултати и успех. Можеш да го правиш и с доста по-малко хранения, та дори и едно.

Опиши подробно как се храниш сега, както и какъв е спортният ти опит (дори и да нямаш опит във фитнеса, сподели каква е физическата ти активност).
Колкото по-подробна си, толкова по-добре.

Няма как да гадаем. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1