05.04.16
23:19
Здравейте! Преди около 6 месеца получих контузия на дясното бедро. При допир на външната му част се усеща изтръпване. В началото не обърнах внимание и още на следващата седмица отидох да тренирам краката. Още при първия клек, даже още загрявах(само с лоста) като клекнах до долу все едно ми забиваха ножове в крака и веднага прекратих тренировката. Отидох на невролог и той почна да ми обяснява, че било много рядко, че се получавало просто така, трябвало време да се възстанови и ми изписа хапчета и някакви прахчета. Не се оправи пак отидох и ми изписа “нивалин” таблетки, които били силни и ги пих само 1 месец и нищо не се промени. И така от 6 месеца не съм правил крака понеже ми забрани да ги натоварвам и ми спаднаха с няколко сантиметра. Та въпросът ми е как да ги тренирам без да влоша положението, поне да ги поддържам, че вече не приличат на нищо в сравнение с останалата част на тялото и е много смешно. Преди ми бяха любимата мускулна група, а сега най-изостаналата...И също ако може да ми предложите някой свестен невролог от Пазарджик или някъде на близо(от Пловдив например), който може да ми помогне. Благодаря предварително!