Въпрос относно бягането

07.04.16
20:02

Положението е такова че, обмислям да започна бягане на писта по 3-4 пъти седмично.Притеснявам се обаче от евентуално заякване и уголемяване на мускулите на краката.Какъв е начинът този ефект да се избегне и въпреки това да успея да подобря издържилвостта и спринта си?

Не бех отказал и излишна помощ относно структурирането на беговата тренировка с цел максимално добър резултат (подобряване на издържливостта и спирнта).

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
cRossfit

07.04.16
20:19

http://strengthandgrace.eu/?p=2225

Виж това,може и да ти помогне.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1