Тренировки

Здравейте!
Младо момче на 17 години съм. Слаб съм за височината си, която е 175 см. Това което искам да попитам е какво мога да направя, за да заякна и да кача някой килограм покрай това. Бих казал, че се храня доста добре по 3 пъти на ден, но буквално ям каквото ми падне. Имате ли идеи? Лостове, фитнес, хранителни режими? Благодаря предварително (:

Carbohydrate

10.04.16
07:57

казано от Кирил Драганов на 10.04.16, 03:23:

какво мога да направя, за да заякна и да кача някой килограм (:

За да качиш и заякнеш ти трябват физически натоварвания. Не просто физ. нат., а такива, които да задействат анаболизма в организъма. Обемни тренировки със 70 % от максималната тежест, с която можеш да направиш правилно упражнението. Това са обикновено 8-12 повторения.

10.04.16
18:27

казано от Кирил Драганов на 10.04.16, 03:23:

Здравейте!
Слаб съм за височината си, която е 175 см.

Колко килограма тежиш, имаш ли някакъв опит с фитнес или някакъв друг спорт?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1