Въпрос относно стрийт фитнеса.

10.04.16
23:23

Здравейте, от доста време се чудя как да започна стрийт фитнеса и най-големият ми проблем, е че съм висок 1.75 и съм около 95 кг и ме е срам да отидя.
Просто не се усетих как започнах да се застоявам у нас и да качвам кгми.. имал съм периоди, в които бях почти като анорексик поради финансови проблеми от страна на семейството ми. Та чудно ми е как да започна точно на лостовете, приемам всякакви насоки и съвети, благодаря предварително!

Здравей! :)

Имал ли си опит с такива тренировки? Питам, защото не можах да разбера какво се чудиш: как да структурираш тренировките или как да започнеш, защото те е срам от това, че си качил излишни мазнини?

От какво се срамуваш? Не всички са като фитнес модели - има доста хора със сходни цели.
Ако някой ти се подиграва, проблемът си е негов и казаната лоша дума си остава за него.

Не забравяй да следиш и храната, която ядеш (качество и количество).

08.08.16
16:24

Злобната публика не може да се преодолее, щом вече веднъж ентуасиастът се колебае! Някъде на скришно, батенце.
Лично се срамувам, поднових след юношеската възраст, се притеснявам гол до кръста - нося бейзболна шапка.  Прочее, спомних си един съученик - и той от анорексик беше възпълен.
Без интервенция от страна на публиката - ми да градим републиката! Обикаляй наоколо, преминавай и подминавай - докато не свикнеш.

Здравей,гледам че ни начинаещ на начало почни само с лицеви,набирания,кофички друго не ти трябва,а и до тези който ти се подиграват не им обръщай никакво внимание,гледай да се фокусираш върху тренировките ето ти и една програма която ще ти е от полза за начало докато събереш сила:

Лицеви-      10x4
Набирания-  5x4
Кофички-    10x4
30мин Бягане

Неделя почивен ден,Прави програмата 1месец

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1