Момче с бучка в гърдата

12.04.16
16:01

Здравейте,имам въпрос от вече 3-4 години забелязвам че едната ми гърда е по-голям от другата.И когато я пипна има нещо като бучка.Мислех че е мазнина но свалих килограми и лявата гърда си е перфектна докато дясната е все едно има много мазнина.Какво да правя.Аз съм момче на 16години.

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 12.04.16 16:13.

12.04.16
16:23

Иди на лекар?

12.04.16
16:28

Да те приеме Христос, Който те призовава и в лоното Авраамово ангели да те заведат.
И приемете му душата, представете я пред лика на Всевишния.
Вечен покой дай му, милостиви Господи, и светлина вечна да го озари.
Представете го пред лика на Всевишния. - Амин!

Може би, става въпрос за гинекомастия , спокойно ще ти мине в момента си в такава възраст ,че хормоните ти направо откачат, аз също имам този проблем от 14 годишен, казаха ми, че ще ми се оправят от само себе си , ако не се изчисти до още 2 ,3 години остава за постоянно !

Мнението беше редактирано от Иван Найденов на 24.06.16 00:55.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1