ВВД в НВД

RE

01.07.05
22:02

разбрах,че на всеки 10 дена в режима на НВД трябва да се прави 1 ден ВВД.
аз въглехидратите през НВД ги смятам по 1,3 грама на КГ телесна маса.
а по колко да ги смятам в тоя ден с ВВД-то.
То е ясно,че важно е да е повече,но аз сам точен човек :)

02.07.05
12:20

Ами този ден ВВД всъщност е зареждащ(така знам поне).Целта е да се заредиш с енергия щото в НВД-то кат не зимаш въглехидрати става кофти.Ми в тоя ден можеш да се наплюскаш здраво.

02.07.05
17:39

вярно  е,че е зареждащ,но чак да се наплюскаш не е правилно  :lol: .целта е да се заблуди организма,че повече няма нужда да се предпазва от започналото по-малко приемане на храна.и така отново ще започне да гори мазнини за енергия .и въглехидратите не трябва да са прости.от тях няма смисъл

04.07.05
12:16

Хм, интересно. Според мен при 1,3гр въглехидрати на килограм, няма толкова изразена нужда от зареждащ ден. Принципно в този ден гледаш да минеш на калориен плюс от около 500ккал, като си ги набавяш от въглехидрати. А целта и ефекта на зареждащия ден не са съвсем уточнени по принцип. Аз лично не одобрявам...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1