14.04.16
15:53
Здравейте, може ли да ми помогнете с хранителен режим и най-добра опция за тренировки. С диабет типн1 съм, на инсулин. Имам за сваляне 7-8 кг. Четох доста от вашия сайт и по начина , по който се храня, няма как да постигна резултат.
Давам примерно меню:
Закуска : овесени трици с прясно мляко Или банан с мляко
Обяд: домати с моцарела и филийка черен хляб или спанак с ориз
Следобед: плод или ядки
Вечеря: месо ( пилешко или риба) със салата
Въпроса ми е дали с такова хранене мога да постигна нещо. Храните които един диабетик трябва да яде имат ли място в режим за отслабване: спанак,леща,ориз,картофи,зеленчуци и плодове, по- малко месо.
Относно спорта сутрин правя 10-15 Мин HIIT и вечерно време час на пътеката след това клекове и коремни преси.
Може ли да ме посъветвате какво да променя и наместя за да имам ефект. Благодаря !
14.04.16
21:22
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/72608
Диабетът е просто едно малко затруднение, не се притеснявай няма да ти повлияе кой знае колко на тренировките ;)
Трябва да си изчислиш калориите и ако искаш да сваляш трябва да си в калориен дефицит.
По колко вода пиеш на ден?
16.04.16
16:32
Благодаря :) пия по 1,5 - 2 на ден.
С калорийния калкулатор при тренировки над 3 пъти ми излиза че необходимите калории са около 1800, т.е за да съм в калориен дефицит колко реално е добре да приемам 1200-1500 ? Това тка и не ми стана много ясно