Съчетаване на лостове и фитнес

15.04.16
08:30

Здравейте!

Тренирах около година на лостовете и вече бях понаучил някои техники - силови, бях доста близо до предната везна, хендстенд и други стойки. Реших да започна фитнес за известно време. Тренирам във фитнеса вече от 2 месеца. Проблема е, че сега, като правя пак някои неща на лостовете, да вземем за пример силовото, загубил съм техниката - имам доста голям тласък и ми е трудно. Искам да ги комбинирам и двете неща.

Както се досещате, искам да качвам мускулна маса, но в същото време да имам някакъв прогрес и на лостовете. Как ще е най-добре да ги комбинирам? Мисля да ги редувам - един ден фитнес, следващия - лостове? А като втори вариант - да правя в залата и двете в една тренировка?

15.04.16
18:06

Да ги редуваш е добра идея стига правилно да ги групираш - един ден гърди, друг ръце,  корем и т.н.

Здравей,

Предлагам ти да разгледаш профила в YouTube на Brendan Meyers той комбинира лостове с фитнес като на лостовете е много добър може да се мята прави много луди работи и същевременно ходи на фитнес как ги комбинира ще ти обясня на кратко отива в фитнеса прави handstand/handstand push ups после хваща дъмбелите и прави раменни преси след това силови после пак с дъмбелите с една дума комбинира едно упражнение с собствено тегло и едно с тежести и му се получава доста добре като прави крака например кляка с щангата после прави скок на дължина естествено сигурно ще има негативно настроени хора към този тип трениране но аз ти предлагам да опиташ. Забравих да спомена че той в клиповете си е споменавал че тренира за да е атлетичен подвижен и му се получава има доста добре развита мускулатура и отделно е супер атлетичен може да разгледаш профилите му в Facebook,Youtube,Instagram и да видиш за какво става на въпрос.

Успех! :)

Мнението беше редактирано от Николай Стефанов на 17.04.16 09:54.

19.04.16
20:25

Тренировките на Брендан са на далеч по високо ниво, отколкото авторът търси. Но могат да стават за мотивация и пример за добро съчетаване на фитнес, лостове а и кросфит.

казано от ANZy на 19.04.16, 20:25:

Тренировките на Брендан са на далеч по високо ниво, отколкото авторът търси. Но могат да стават за мотивация и пример за добро съчетаване на фитнес, лостове а и кросфит.

Прав си но ако си направи тренировките според възможностите си би следвало да не е проблем да тренира като Brendan Meyers стига да тренира според възможностите си :)

02.05.16
00:47

Благодаря! Ще опитам! :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1