Помощ и съвет относно хранителният ми режим

16.04.16
04:36

Здравейте, аз съм момче на 21години и страдам от булимия.Всеки ден се боря с нея и повярвайте, адски е трудно.Видях че сайтът, може да ми е полезен.Нуждая се от мнението ви, за храненето ми.Или по точно какво мислите за храненето ми голямо или малко е като количество, Ето един пример:
Закуска 9: 1 кисело мляко 2% с 50 60 грама овесени ядки
Обяд: 2 яйца и 50 гр киноа салата
Вечеря: 250 300 гр извара със салата
Благодаря ви предварително.Бих приел сякакви съвети и критики , защото в момента съм в такова положение ,че незнам как да се храня

Здравей!

Потърсил ли си съвет от специалист относно хранителното разстройство?
Режимът ти съгласуван ли е с някой?

16.04.16
14:39

Да но ми изписаха само медикаменти . При мен обаче това преяждане не става смисъл от някакви емоции поне така го усещате а от това че се лишавам супер мн от храна .висок съм 180 и тежа 51кг до скоро не ядях никакви въглехидрати скоро почнах с овеса на закуска ядях предимн извара и салати чисти и имам чувството че ако успея да оправя малко храненето сичко ще се оправи защото след овеса кризите намаляха драстично . Искам да ви по моля за някакви насоки свързани с храненето защото НЗ изобщо как да го формулирам. Също така съм и от мн време на не повече от 1000 кал на ден дайте ми някакъв съвет кое и как да променя смисъл не да се пръскам от ядене а някакво примерно  балансирано нормално меню за нормален човек. Благодаря ви предварително

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1