Стак за по-добра концентрация и учене

18.04.16
19:15

Здравейте, скоро ми предстои тежка сесия и съм се решил да ползвам някакви добавки/медикаменти. Потърсих в интернет, но от толкова информация съвсем се пообърках. Може ли някой да сподели подходяща комбинация и дозите на приемане?

Темата беше редактирана от Огнян Илиев на 18.04.16 19:15.

18.04.16
21:34

Тц тц тц, вече и за учене почнахте да търсите добавки, сядай си на г*за и чети, не се занимавай с глупости.

19.04.16
21:16

Бухай вафли, понички,кексове,захар, а по Великден и  козунак - гарантирано помага за мозъчните функции!

Шегата настрана, мозъкът се храни с мазнини. Можеш да хапнеш орехи преди изпита, а и не е зле шоколад и минерална вода да вземеш за самия изпит.

19.04.16
21:47

казано от ANZy на 19.04.16, 21:16:

. Можеш да хапнеш орехи преди изпита, а и не е зле шоколад и минерална вода да вземеш за самия изпит.

Е как , любимото ми нещо на кандидатстудентски изпит беше да си взема 2л кола,  да накарам баба ми да ми направи 20 мекици с пудра захар (които опакова толкова добре, че ми е необходимо 20 минути да шумоля в пликовете, за да ги извадя,)и  около мен всичко да става в трохи включително вратовете на хората пред мен. Отделно трепването и лекото стряскане на другите кандидат-студенти, докато си отварям газираната напитка  не се купува с пари. А пък веднъж някакви си изкараха ловджийска наденица, 750мл ракия, някакво сиренце с червен пипер и още някакви мезенца и даже квесторите седнаха при тях, а някой се сети да пусне от телефона си народна музика.

п.п. Авторе, Пирацетам съм чувал че помага, на мен не ми помогна щото са ме къпали с вряла вода като малък.

Прочети това. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1