19.04.16
20:00
Здравейте, казвам се Росен на 14 години съм и имам брада , мустаци , бакенбарди. Та вчера реших за първи път да се обръсна, защото просто исках по-бързо да порасне справих се перфектно не обръснах само мустаците, направих ли грешка според вас ще се обръснах . И въпросчето ми е приятели дали нещо ще се промени смисъл дали ще стане по дебела по черна след колко дена горе долу ще поникне пак.Вчера вечерта усещах как пониква смисъл беше странно, защото за първи път го правя, а и нямам баща, за да попитам него. Моля Ви не ме хейтвате, защото съм го направил и след време мен ще ме дразни това си е мое решение и аз ще си патя ;). И ето го пак въпроса дали след 1 път ще се промени нещо ще расте ли по-бързо, ще станели по-дебела или трябва още да се бръсна, а и колко горе долу време ще чакам да видя резултати.
Не знам дали ще расте по-бързо, но че ще стане по-твърда след време ти гарантирам!
Аз лично предпочитам да се бръсна с машинки - по-бързо е и не отнема кой знае колко време.
С бръсненето брадата няма да порасне по- бързо.
Растежа на брадата зависи от гена.
Като имаш мерак, бръсни се. След време ще ти омръзне и ще ходиш брадясал.
Не се бръсни на контра, а по посока на растежа на косъма ... само контрите липсват на тинейджърската кожа
20.04.16
22:43
Здрасти Роска!!!Както казва Авитохол всичко е до ген(повярвай му-не те е излъгал).Щом имаш желание да се бръснеш-лошо няма(важното е,че не е по принуда,както навремето в казармата ни заставяха),но ще дойде момент,в който ще ти писне от това занимание.Аз лично не ползвам самобръсначки от 15 години(’минавам’ се с машинка на 0.5 Номер)Не се тревожи за това-може би след време ще се посгъсти и ще почернее(моята тъкмо почерня,и взе че побеля:D ).Щом си фен на брадата ще те поздравя с една песен...