Програма за тренировка на лостове

29.04.16
08:31

Здрасти, преди се занимавах с лостовете, но спрях - сега пак започвам.Не съм напълно начинаещ, защото мога да правя по 5 набирания, но още не мога да правя кофички.Та, ако някой може да ми направи програма за тренировка, която да не е за много напреднали.Мога да отделям по 3 дни в седмицата, но ако е по-ефективно, мога да отделям и по 5.Надявам се да ми помогнете, благодаря предварително. :)

Значи всеки който може 5 набирания но не може кофички се води напреднал? аз така разбрах както и да е да преминем към въпроса ти лостовете не са фитнес залата и не ти трябва програма не ти трябва да разделяш мускулните групи единственото което ти трябва е да правиш това което можеш докато прогресираш към следващите нива и по сложни упражнения надявам се че ме разбра.
В твоят случай отиваш и правиш набирания лицеви и се пробваш кофички докато не се научиш а това колко серии ще правиш сам ще си прецениш колко можеш да направиш. Няма програма която да те научи на кофички има пробване пробване и пак пробване и така се научаваш.

29.04.16
10:44

Мерси много, а може ли да попитам, ако тренирам всеки ден има ли някакъв проблем.Защото чух, че когато тренираш всеки ден, мускула не расте, а става обратният ефект?

Ако се възстановяваш добре може да тренираш всеки ден. Сам ще усетиш кога не се възстановяваш добре въпреки че това са лостове където е далеч по трудно да претренираш отколкото в залата но все пак ти си начинаещ и те съветвам да почиваш :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1