30.04.16
10:10
Здравейте! Ще споделите ли как мислите да постъпите с хранителния си режим на предстоящия празник? Аз лично мисля до обяд да хапна малко козунак,ако изобщо не ям ще е най - добре,но на домашен трудно се отказва :) Останалата част от деня - агнешко месо,2-3 яйца и салата със зеленчуци.Аз лично не съм на режим,старая се да поддържам сегашното си тегло,защото се харесвам.Тренировките ми се състоят от HIIT cardio,toning и strenght.Ако увелича храната тези дни мисля да компенсирам с повече движение и тренировки. Любопитно ми е дали повечето в този форум,на хранителен режим/диета ще ‘чиитнат’ тези два дни? И наистина ли ако си позволиш например козунак,при положение че си на НВД ще се развали всичко? (wasntme)
30.04.16
10:38
Неделя си го остсвям като Chеat Day :D Ще си хапна от всичко като ест няма да прекалявам :)
Мнението беше редактирано от Krasen Georgiev на 30.04.16 10:38.
Така или иначе всичко си е за моя сметка - аз си ям и после си го вдигам. Тренирам със собствено тегло
Аз не изпадам в крайности по принцип :D
Хапнах две парченца козунак , но мисля това да е. :D и да я карам само на яйцата. Козунака вече го изгорих с 50-нина минути кардио. :D