Упражнения, които спомагат набирането

02.05.16
12:57

Здрасти, отивам вече на лостове от 1-2 седмици и мога да правя по 3-4 набирания, но когато направя 2-3 серии се изморявам, и не мога да правя нищо.Въпроса ми е дали има упражнения, с които да увеличиш броя на набиранията, например, като лицевите?

Бъди сигурен, че търсачката не ти е обидена и работи чудесно по всяко време.

02.05.16
13:40

Приятел, не съм се сетил за търсачката на форума, но все пак мерси за отговора.Все пак сме тук, за да научим нещо, а не да се дърпаме.Лек ден!

02.05.16
13:40

http://www.bb-team.org/exercise/3500_horizontalni-nabiraniya

казано от Georgi Familiq на 02.05.16, 13:40:

Приятел, не съм се сетил за търсачката на форума, но все пак мерси за отговора.Все пак сме тук, за да научим нещо, а не да се дърпаме.Лек ден!

Амиго, търсачката ти е учтиво предложена преди да публикуваш темата... та това за забравянето не минава някак. Именно - тук сме, за да научим нещо. Сега вече знаем, че тези неща сме ги говорили. Спокоен ден и на теб.

Има много упражнения

- Хоризонтални набирания

- Негативни набирания

Или с една дума просто трябва да увеличиш силата си и съответно бройката няма как вечно да правиш по 2,3 серии и да се изморяваш продължавай да го правиш и ще вдигнеш силата си и ще правиш повече от 2,3 серии и по повече повторения. Всъщност не си мисли че са малко за теб ти си начинаещ и за тялото ти тези повторения и серии са му достатъчни когато напреднеш ще качиш и серии и бройки прави също лицеви кофи така се научават нещата с тренировки,опити,пот - Късмет!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1