04.05.16
11:38
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали фетбърнър, който да не причинява сърцебиене ? Искам да го комбинирам с Liquid L-carnitine 1100 на Dymatize. Мисля да пробвам Syntrax FYRE
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.05.16 15:50.
По принцип не мисля, че трябва да получаваш сърцебиене, освен ако не прекаляваш с дозата- което е вредно.
Ако получаваш сърцебиене дори и от леки енергетици, по- добре се посъветвай с лекар.
Аз на твое място веднага бих спрял каквито й да е било фетбърнъри, енергетици, бустери и подобни.
Добавката си е добавка, има ли негативен ефект, по- добре я спирай. Диетата е преди всичко.
Ами преди години бях пробвал фет бърнъри и тогава ги бях спрял, поради тази причина. Някой може ли да ми каже как се приема този FYRE
04.05.16
15:49
Никой фетбърнър не следва да причинява сърцебиене по дефиниция. Ако имаш изразена чувствителност към тази група продукти, опитай или с липотропен, или с възможно най-ниската доза термогенен. Съгласно ефекта и състоянието ти от приема ще може да прецениш, дали да продължиш с него или не. На етикета на всеки фетбърнър има препоръчан прием, спрямо съставките му.
Здравейте, на втория ден след приема получих страшно разстройство. Възможно ли е да е от него ? Изпих 4 хапчета по 1 хапче преди всяко хранене
Мнението беше редактирано от Mortos на 09.05.16 09:51.
09.05.16
09:54
4 капсули от Fyre ли си взел? Ако да, определено си “предобрил” нещата, спрямо препоръчителния прием.