15.05.16
07:00
Здравейте,
Като дългогодишен потребител на хранителни добавки, изпробвал почти всичко като клас добавка, от повечето поне по няколко марки тествани, ми направи впечатление, че най-големите родни магазини за добавки, напоследък, целенасочено и явно преднамерено промотират/предлагат разни техни си марки, уж мейд ин еди къде си, най-често USA, само дето извън БГ никой не ги е чувал.
Примерно Силата като поръчаш някоя от утвърдените USA марки за нещо по-специално, все нямат в наличност и ти предлагат вместо твоя избор примерно Haya дето ми е съмнителна като марка.
Същото се отнася до техния конкурент и PureNutrition USA. Влезеш в магазина и питаш за някоя добавка и веднага почват да те зарибяват колко е хубава марка. Biotech USA е друга подобна марка, дето уж американска ама май само за българския пазар работи..
Та.. има май нешо дето не ни казват..
И това с неясния произход го има. Само се чудя защо хората купуват продукти на HAYA, при положение, че са 3-4 пъти по скъпи от останалите, а пък качеството е неизвестно. Силабг са на пазара от много време и мисля че са в момента най-големия магазин за добавки в БГ, постоянно някакви оферти, промоции, черния петък при тях беше 3 дена, а сега гледам са го удължили с още 1 ден. Въобще зарибявка от всякъде! :D
Мнението беше редактирано от Tony Leen на 16.05.16 20:24.