Какво мислите за "Cheat Day" и помощ с рецепта за торта?

17.05.16
14:27

Здравейте, приятели от вчера чета из форума, предимно темите свързани с храненето и видях, че в една значителна част от тях се споменава така наречения - “Cheat Day”.
Въпреки това, не видях подобна тема от 10-15 стр. четене и реших да я пусна. Искам да добавя, че съм от телефон и по незнайни причини браузъра на телефона ми не ми дава да ползвам търсачката във форума за да проверя. Така, че въпроса ми е какво е мнението ви - вредно ли е, полезно ли е и нужно ли е изобщо?
Лично аз не бих го включил, защото мисля, че няма полза от него, а е по-скоро нещо като награда за това, че през другото време се храним правилно, но това са мойте наблюдения, затова съм любопитен да чуя и вашето мнение.

ОТДЕЛНО:

Майка ми има рожден ден в близките дни и бих искал да направя домашна торта по случай повода.
Предложения? За предпочитане да няма захар и шоколад и като цяло да е по-здравословно. Вкъщи имам продукти - мед, яйца, мляко и т.н., разполагам и с около 20-25лв. затова не мисля, че бюджета ще ми бъде проблем.

И си облизваш пръстите :

http://www.bbc.co.uk/food/recipes/easy_chocolate_cake_31070 :)

17.05.16
17:46

казано от Nederlander на 17.05.16, 14:27:

За предпочитане да няма захар и шоколад

Е къде си виждал торта без захар? :D     Ако си падаш фен на здравосложните торти и не обичаш шоколад, можеш да си направиш бисквитена торта с ванилов крем.

Мнението беше редактирано от Tony Leen на 17.05.16 17:47.

17.05.16
23:00

казано от ANZy на 17.05.16, 17:46:

За предпочитане да няма захар и шоколад

Е къде си виждал торта без захар? :D     Ако си падаш фен на здравосложните торти и не обичаш шоколад, можеш да си направиш бисквитена торта с ванилов крем.

Виждал съм с Stevia, ама е доста скъпичко.

Теди Илиева

17.05.16
23:09

Здравей, ето тук има една статия, която разглежда темата.

Аз преди време спазвах към 7 месеца доста ограничителен и еднообразен хранителен режим 6 дни в седмицата, а на седмия си правех мръсен ден. Всичко с благословията на тогавашния ми треньор. Не завърши добре.

17.05.16
23:11

Май е писано по темата, но като че ли е по-уместно да се прави cheat meal, а не цял ден

19.05.16
09:19

Майка ми има рожден ден в близките дни и бих искал да направя домашна торта по случай повода.
Предложения? За предпочитане да няма захар и шоколад и като цяло да е по-здравословно. Вкъщи имам продукти - мед, яйца, мляко и т.н., разполагам и с около 20-25лв. затова не мисля, че бюджета ще ми бъде проблем.

Тук иииииии тук
Много зависи какви продукти искаш да има в тортата :) Тази с морковите става много много вкусна! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1