Limka - по пътя

Темата е заключена.
Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

26.07.16
15:03

Влизам и ти чета Линдата за трети път и пак исках да ти харесам поста ама нейсе :) Супер ме мотивираш и респектираш! Евентуално може да пробвам, естествено не с такива килограми и понеже не правя лежанка, ще трябва и там нещо да измисля... Абе важното е желание да има!

26.07.16
15:26

казано от Membaris на 26.07.16, 15:03:

Влизам и ти чета Линдата за трети път и пак исках да ти харесам поста ама нейсе :) Супер ме мотивираш и респектираш! Евентуално може да пробвам, естествено не с такива килограми и понеже не правя лежанка, ще трябва и там нещо да измисля... Абе важното е желание да има!

Този комплекс е вързан с личното тегло, предполагам знаеш :)
тяга = 1,5 лично тегло
лежанка = 1 х лично тегло
обръщане = 0,75 х лично тегло

Просто аз съм тежка и не мога да правя такава лежанка...затова понамалени кг :)

Мнението беше редактирано от Limka на 26.07.16 15:28.

26.07.16
16:47

Може ли да обясниш Линда, като за dummies: D?

26.07.16
16:56

То и аз съм тежка и реално и на мен ми се падат същите кила като твоите, обаче няма да стане щото съм по-назад със заякването :) Така че респекта си е заслужен, а при мен пробата би била  1/2 от твоите кг.

Мнението беше редактирано от Membaris на 26.07.16 16:56.

26.07.16
17:00

казано от Juls на 26.07.16, 16:47:

Нека аз, нека аз! :D

Тъй... Linda or The Three Bars of Death  е една лудница, състояща се от тяга, бенч преса и обръщане с клек. Съответно теглата на щангите са:
Мъртва тяга - 1.5 от личното тегло на атлета (примерно 150 кг, ако тежиш 100)
Бенч преса - 1 х ЛТ (100 кг ако тежиш 100)
Обръщане с клек  - 0.75 х ЛТ (75 кг ако тежиш 100)

Правиш намаляваща прогресия от 10 до 1 повт от всяко едно движение, за време.  Т.е. 10 повт тяга,  10 преси, 10 обръщания, а после продължаваш 9-9-9, 8-8-8… и т.н. до 1-1-1. Просто и убийствено.

Мнението беше редактирано от Vic на 26.07.16 17:01.

26.07.16
17:14

казано от Vic на 26.07.16, 17:00:

Тъй... Linda or The Three Bars of Death  е една лудница, състояща се от тяга, бенч преса и обръщане с клек. Съответно теглата на щангите са:
Мъртва тяга - 1.5 от личното тегло на атлета (примерно 150 кг, ако тежиш 100)
Бенч преса - 1 х ЛТ (100 кг ако тежиш 100)
Обръщане с клек  - 0.75 х ЛТ (75 кг ако тежиш 100)

Правиш намаляваща прогресия от 10 до 1 повт от всяко едно движение, за време.  Т.е. 10 повт тяга,  10 преси, 10 обръщания, а после продължаваш 9-9-9, 8-8-8… и т.н. до 1-1-1. Просто и убийствено.

Тъй. Вик, много благодаря. Значи правилно съм разбрала комплекса.

Заинтригува ме. Тягата някак ще я направя, лега- никъв шанс, обръщане с клек- никъв шанс на квадрат.

Личен извод: В някой друг живот. :D Може би...

26.07.16
20:28

Можеш, можеш.
Особено, ако някой до теб постоянно ти обяснява как няма да завършиш. Да намалиш кг или да спреш посредата.

И тук е момента да кажа - била съм 2 год.с брутална болка и на легло. Не рискувам излишно. Ако бях усетила проблем някъде, приключвам без замисляне. Затова и реално бях толкова бавна. Никакъв компромис с техника (освен на максимални опити, там ако не са грозни, значи не са макс)

26.07.16
23:56

Аз просто не владея движението обръщане с клек. :)
Мога да обръщам само от вис, в нещо като полу-клек: Д,  но по-скоро си е хамалско обръщане...
Нямам и човек под ръка, който да ме научи на щангистките движения.
Та най-много да се осакатя! :D

27.07.16
09:24

казано от Juls на 26.07.16, 17:14:

казано от Vic на 26.07.16, 17:00:

Тъй...

Тъй. Вик, много благодаря. Значи правилно съм разбрала комплекса.

Заинтригува ме. Тягата някак ще я направя, лега- никъв шанс, обръщане с клек- никъв шанс на квадрат.

Личен извод: В някой друг живот. :D Може би...

Мне. В този живот. Представи си, че си 20 кг по-лека и си сметни тежестите спрямо новите кила. После правиш компрекса смело и безотговорно :)

Колкото до техниката на обръщане с клек, можеш да си го разделиш на силово обръщане + преден клек. Въобще не е чак толкова сложно или опасно.

казано от Limka на 26.07.16, 20:28:

Можеш, можеш.
Особено, ако някой до теб постоянно ти обяснява как няма да завършиш. Да намалиш кг или да спреш посредата.

...

Честно ли?!? Дуднал съм ти ПО ВРЕМЕ на комплекса, че не можеш да завършиш???
Мисля, че току що си издейства да си правиш комплексите самичка, без осигуряване/броене/надъхване/засичане и прочие.

Честито! Няма да има кой да те обезкуражава вече.

Мнението беше редактирано от Vic на 27.07.16 09:24.

27.07.16
10:22

Факт е, че без теб, този комплекс нямаше да го завърша с тази тежест...най-много да се бях затиснала на лежанката..

Както и доста други чисто силови, където психически имам нужда от спотър....

Благодаря, че остана с мен до края.

За останалото си стоя зад думите, до към 6-цата правеше всичко възможно да ме накараш да олекотя/ да не стигам до край. Вероятно здравият ти разум е говорил.

27.07.16
10:56

казано от Vic на 27.07.16, 09:24:

казано от Limka на 26.07.16, 20:28:

Можеш, можеш.

...

Честно ли?!? Дуднал съм ти ПО ВРЕМЕ на комплекса, че не можеш да завършиш???
Мисля, че току що си издейства да си правиш комплексите самичка, без осигуряване/броене/надъхване/засичане и прочие.

Честито! Няма да има кой да те обезкуражава вече.

Здрасти, Десо...ъъъ, Вик да кажа :D :D :D (F)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.07.16 10:58.

28.07.16
10:38

Тъй...
вторник 26/07
активна почивка с добавки : витамин, пробиотик, ензим, селен, силиций, келп, колаген, малатонин

Водих Миа на фотосесия (всяка година около р.д. гледам да я водя да й направят 10на хубави снимки). Това дете супер мнг се кефи пред камера...такива стойки, чупки и физиономии...нямам търпение да получа снимките :)

Сряда - 27/07

Тренировка
Реших да направя 2 от квалификационните комплекси за Varna Throwdown. На единият резултатът малко по-добът, на другия нещо..не успях да вляза в ритъм с бърпитата и ...по-зле...
Като цяло очаквах по-добре да се справя...

1)
21-18-15-12-9-6-3
Double unders
Jumping chest to bar pull ups
Time cap 8 min, след това по 1 сек за всяко повторение = 8:30 мин (предният път 8:50мин)

Почивка около 5-10 мин

2)
7 мин AMRAP
5 squat clean @ 25 kg
6 Bar facing jump over burpees
= 73 p. (Предният път е било 80)

Добавки: витамин, пробиотик, ензим, селен, силиций, келп, колаген, малатонин

Не мога да заспивам вечер...това започва сериозно да ме притеснява и да ми пречи. Вярно, тренирам вечер, но това не ми се е отразявало на съня досега. И мелатонинът не влияе...вероятно, защото го пия късно, реално преди лягане и сигурно не успява да подейства...
От 2 седмици съм перманентно недоспала и със сухи и парещи очи...Бляк

28.07.16
11:02

Направила си 84 набирания и 84 двойни скока за 8 мин? Не съм вярвала, че това е възможно, особено за набиранията - как се прави серия от 21 набирания>!

28.07.16
11:08

казано от Queen Cobra на 28.07.16, 11:02:

Направила си 84 набирания и 84 двойни скока за 8 мин? Не съм вярвала, че това е възможно, особено за набиранията - как се прави серия от 21 набирания>!

А, има доста хора, които завършват комплекса за около 5.30-6 мин....
Аз се надявах за 8 да го завърша този път, но още на първата серия на двойните скоци се спъвах 5-6 пъти... (а 20 скока в серия вече не са ми проблем, по принцип..беше си каръщина :) )

Та - набиранията са с подскок, но пък гърди до лоста, което е трудничко (за мен поне)
Не съм ги направила в серия...общо взето в началото правех по 3-4 гърди до лоста, след това пускам лоста за 1-2-3 сек, хващам пак. Редувах под- и надхват на всяка бройка
Определено не ми е силен резултата...но пък е подобрение от предния път ;)

Мнението беше редактирано от Limka на 28.07.16 11:09.

Мила

28.07.16
11:43

Относно мелатонина, пробвай 30 мин преди сън.

Natrol имат един мелатонин който е 3 stage release, който се отделя в продължение на няколко часа.

Аз съм с него и го предпочитам, сутринта не се събуждам вае едно са ме пребили.

Друго, взема малко ГАБА и преди вземах и глицин.

Също така и L-optiZinc Na NOW, магнезий.

Може да пробваш и с терапии лавандула и lemon balm, продават се под формата на капки, разтварят се във вода. По спомен имаше вариант да се сложи в стаята нещо като тези ароматизатори за контакт. В iHerb ги имаше.

Аз също тренирам вечер, просто съм 2 часа много активна след това, пия си добавките 30 Мин преди сън и заспивам доста по-спокойно.

Но то при мен има и друг фактор - аз съм много активен човек, духът ми никога не спи.

Така че аз не третирам безсъние, спя си добре, просто обикновено като легна 1 час продължавам да мисля и да планирам за следващия ден. Даже имам тетрадка и химикал до себе си да си записвам идеи.

Мнението беше редактирано от Мила на 28.07.16 11:47.

29.07.16
14:56

Вчера, 28/07

без тренривока. Висене по лостове, люлеене, набирания. Висене и придвижване по ..хм...Monkey bars (как се казва това на български?)
Забава като цяло

Днес може да потренирам...а може и да не потренирам...ще видим

Усещам нещо притеснително и дразнещо в лявото коляно и не съм сигурна, че искам да го раздразвам допълнително...ЗАЩОТО:

От утре този дневник ( и аз с него) излиза в отпуск и ще ходи да катери чукари и да се зарежда енергийно в Пирин :D

29.07.16
14:59

Оооооо, приятно изкарване! Пирин е магия, любимата ми (sun) Дъхът ми спира всеки път, щом зърна кадър оттам, а какво остава когато  съм физически там!

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.07.16 15:00.

29.07.16
15:33

Поздрави на любимите ми камънаци. (sun) Ще ги видя чааак следващия уикенд. :)
ПП: Това е Муратово езеро - за което ти писах онзи ден.

Мнението беше редактирано от Margi на 29.07.16 15:34.

12.08.16
13:01

Завърнахме се...още преди седмица..но ми е толкова натоварено, че не остава време да пиша....

Та беше много хубаво в Пирин и много кратко. Един ден пътуване, втори ден качване на Вихрен, 3ти ден излежаване и релакс и пързаляне в басейн в Банско, 4ти ден качване до Безбог и разходка до Попово езеро. 5ти ден пътуване наобратно. Много далече този, Пирин мамата-мамата.

По каръшко стечение на обстоятелствата се наложи Вик и Ива да се върнат до Банско, а ние с Цоневи тръгнахме към върха с идеята да се моткаме и да ги изчакваме да ги настигнат. Да де, но те хванали друга пътека към Вихрен и в крайна сметка аз си качих върха с Миа на гръб :D . Събрахме се на върха и на връщане той я носеше, валя ни дъжд, градушка..пълна програма ни показа Планината :)

Издържах си на режима, само дето ядох доста фурми :)

Като се върнах, почивка от трениране няколко дни, че коляното беше пренатоварено и ...в неделя чак потренирах

6/08 - Неделя
5 кръга от
  3х
    5 набирания
    10 лицеви опори
    15 клека СТ
  бягане 400 м

Спря ми се тока...голяма жега...лошо ми стана, виеше ми се свят...ама...си го изкарах докрай..може и 1 ч да съм го правила :))

7/08 - Понеделник - почивка

8/08 - Вторник
мачкане, разтяжки, активации, висене

Заден клек 3х3х100 кг
+ 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Тяга 60 кг
Пръсти до лоста от вис
Трастър 30 кг

Тяга и трастър ненакъсани серии, T2B Накъсвах

9/08 - Сряда
мачкане, разтяжки, активации, висене

10 мин ЕМОМ
Обръщане от вис 37,5 кг
скок на въже до края на мин
= 636 скока (слаб резултат, правила съм над 800 бр, скачах със спийд роупа и се спъввах постоянно, някак не го усещам за единични скоци)

+
4 кръга за време
15 скока на кутия
15 сумо тяга - хай пул 25 кг
30 Double unders
15 Пуш преси 25 кг
15 напада СТ (ляв + десен = 1)
= 17:59

10/08 - четвъртък
зверска МТ => почивка

Снимки от пирин - цък

Мнението беше редактирано от Limka на 12.08.16 14:17.

13.08.16
09:37

12/08 - петък
Толкова тежка седмица след отпуска не е човешко да имаш. радвам се, че свърши!

Тренирах:
10 суперсерии
      1 преден клек @80 кг
      1 тяга @ 110 кг
Клекът...хм...поне половината от бройките тежестта ме сгъваше...смятах уж на 80% от RPM, но това определено беше около 90+% от сегашните ми възможности...
Тягата не ме озори...можех сигурно още 10 да направя

Не ми стигна, добавих

+

Зловещото предизвикателство на Crossfit Dream
Dirty Nora
За време,  обаче в рамките на 9 мин
30 Тяга (1.5 лично тегло за мъже; 1 х ЛТ за жени)
30 Трастъра с 40/ 25 кг
30 Скока на кутия
Всяка минута започва с 3 бърпита
= 8:51 мин

Може би без тежките суперсерии в начлото щях да смъкна малко времето, но...доста гадно комплексче

Хапнах:
Кафе с кокосово мляко, 4 оризовки, 1/2 авокадо
Зеленчуци на барбекю (тиквички, пиперки, моркови, гъби) + задушени зеленчуци (карфиол, броколи, бейби моркови)
15 гр Линд 99%; 50 гр Линдт 85%
Кьополу с орехи, Домати, краставици, 2 кюфтета
4 ч домашно розе , ароматизирано с кубчета ябълки и лимони
1/2 праскова, 2 шепи кашу, 2 фурми
+ 3 газирани води, 3 ч. инка, 1.5 л вода.

17.08.16
10:10

Хоп

Пак не съм писала отдавна, изглежда. Такова ще ми е редовното водене на дневник явно :)))

Липсващите тренировки:

Неделя, 14/08 - Богоров
5 rounds:
1-2-3-4:
    Pullups
    Pushups
    Toes-to-bar
    Jumping Squats
400 m Run
Много приятна тренировка

Понеделник 15/08
Самомасаж и разтягания около час
някак не остана време за тренировка... Миа искаше много внимание, Вик се поизнерви и решихме, че е по-добре да си ходим

Вторник 16/08
Първи ден на градина за Миа след ваканция. И сутринта мъка и нерви, и вечерта рев, тръшкане и още повече нерви.
Все пак някак се събрах и тренирах:

5х20 Клек с щанга над глава @ 40 кг. Слабак

Комплекс
20 Thrusters @ 30 kg
20 Power clean @ 30 kg
20 Push press @ 30 kg
20 Overhead squat @ 30 kg
20 Back squat @ 30 kg
* every minute starts with 5 burpees
= 12:00 min

Храна:
Кафе, айран 500 мл, малка чепка грозде
6/8 пица Маргарита, малка чепка грозде, 40-50 гр Линдт 85%
Кафе
домати, тиквичка, авокадо, 1/2 свинска наденица на скара, картофена салата, чепка грозде
шепа кашу

Размисли:
вече направих 2 месеца на режим без глутен, мая, захар, млечни, ориз, яйца и минимално ядки. резултат: - 4 кг. Много малко издънки - основно алкохолни, и няколко пъти черен шоколад
Вече ми се ядат много всякакви неща и вчера ядох пица. Качествена, хубава. Беше ужасно вкусно :) и пих айран. И това беше много вкусно. Засега нямам никакви реакции, така че явно нямам проблем с млечните и глутена.

Смятам, че ми се отразява доста добре този режим - силата ми има спад, но пък издръжливостта ми май е по-добре. Кожата ми е чиста. Последния месец на практика нямах никакво ПМС. Цикълътми свършва доста по-бързо. Мисля да вкарам тези дни яйца и ориз и да продължа по възможност без глутен, мая и захар, минимално млечни. А , и да, месо/ риба ядях веднъж на ден - и това смятам да запазя. Прави ми впечатление и, че се нахранвам с доста по-малко храна. 

Мнението беше редактирано от Limka на 17.08.16 10:25.

17.08.16
10:49

казано от Limka на 17.08.16, 10:10:

5х20 Клек с щанга над глава @ 40 кг. Слабак

Ко? Слабите бяха някъде пред тебе полу припаднали ....

17.08.16
11:16

A, не, вие драпахте със зъби и нокти. И си завършихте.
Това определено НЕ е слабост :)

18.08.16
11:45

Добър ден :)
Включване за 17/08, сряда
Хубав ден беше вчера. Много малко ходене през деня, сън зле - един комар ме яде и ме буди (swear)
Отидох за шоколад в един магазин до работа - таксуваха ме 2.09 за Линд 85%. Грешно вкарана цена ли, промоция ли, но ми се стори много добра оферта и след работа си купих още 5 (всичките налични :D ). Добре съм запасена - на Миа й хареса, ще ме подяжда, но на Вик - никак. Йеей :))

Тренировка:
без много напъване
Заден клек до 1х90; 1х100, 1х110; 1х 120 кг
Някъде около 100те кг Миа започна да прави сцена и да реве, концентрацията ми падна, 120те кг натежаха доста, но ги станах без грижа. С тази концентрация повече нямаше да мога, затова и спрях

Комплекс  15 мин AMRAP
1 клек @ 90 кг
10 Double unders
1 стриктно набиране
10 OH Swing @ 24 kg
= 10 рунда + 1 + 10 + 1 + 4

* дребното направи 2 тренировки вчера. Едната си я измисли сама
6 кръга
6 бърпита
6 набирания със скок
6 лицеви опори
6 клека
6 заден клек с лост 6 кг
6 преден клек с лост 6 кг

Втората я прави с мен, същата ( клек с 6 кг, суинг с 2.5 кг пудовка) , само дето направи 10на бройки повече от мен...
Малко зверче, а телцето й е толкова добре оформено и атлетично (nlove5)

Храна:
кафе, 1 кисело мляко Верея 3,6%, 1 с.л. мед
Инка
салата спанак, марули, цвекло, моркови, маслини, авокадо, бекон
25 гр черен шоколад
Инка, 1 парче турски локум
3 кюфтета (кайма , кафяв ориз) в доматен сос в слоукукъра; Салата моркови; 1/4 малка диня
чепка грозде (през нощта, комара мамата-мамата)
Пробиотици, фолейт, магнезий, колаген, мелатонин

18.08.16
14:50

казано от Limka на 18.08.16, 11:45:

Отидох за шоколад в един магазин до работа - таксуваха ме 2.09 за Линд 85%. Грешно вкарана цена ли, промоция ли, но ми се стори много добра оферта и след работа си купих още 5 (всичките налични :D ).

И аз така бих постъпила - навремето в Био Балев бяха намалили почти наполовина черен течен шоколад с портокали, защото след месец му минавал срока.  Мен понеже тази работа не ме бърка, изядох 6-7 бурканчета. :D

19.08.16
10:06

Предупреждение: Ще си мрънкосам днес.

18/08 четвъртък
Без тренировка, минимално движение - може би около 10000 стъпки.
Храната ми е толкова безмислена и празна от съдържание. много ме е яд.....На обяд бях ужасно гладна, отидох до едно заведение за бързо хранене, но по-висок клас - нищо не ми хареса особено. Тръгнах да се размотавам с идеята, че навръщане ще мина през друго заведение за салата, но се залюхах по магазини и ...не остана време да ям...навръщане към офиса си купих за обяд ПЕЧЕНИ лешници и бадеми 100 гр. Безумие пълно. Много ме  яд на себе си.

И тази седмица пак съм скарана със съня. Будя се към 1.30 през нощта и след това не мога да заспя часове. Сутрин ми парят очите, а пред компа цял ден направо пресъхват...

Храна:
Кафе с кокосово масло, 2 големи оризовки + 1 пакет от тези овкусените малките оризовки (50 гр), 1/2 авокадо
Инка
100на гр печени лешници, бадеми, фъстъци; 2 с.л. слънчогл. тахан + 1 ч.л. мед
Инка; Мохито без захар на плажа
няколко хапки свински бут, 1/2 наденица; картофена салата, 1 морков, 1 ябълка
4 обикн. бисквити, намазани с масло

Добавки: Колаген, рибено масло, витамин, магнезий, фолейт, пробиотици, ензим

19.08.16
10:17

Защо така против лешниците? Те са си страхотна храна- и печени и сурови - имат си достатъчно протеини и мазнини.

19.08.16
10:36

казано от Queen Cobra на 19.08.16, 10:17:

Защо така против лешниците? Те са си страхотна храна- и печени и сурови - имат си достатъчно протеини и мазнини.

Растителните мазнини като цяло не търпят термична обработка - накъсват им се веригите и на практика стават ‘трансмазнини”( ако ми позволите да използвам това популистично наименование), да не говорим и каква част от витамините и минералите им са останали витални след печене на 180-200 С, т.е. след печенето вече стават по-скоро вредна храна, отколкото полезна.
А и...де да зная...не са пълноценно основно хранене...тъпичко ми е 2 месеца да съм следила отлкова внимателно какво ям..и ...печени лешници...
Но факт, нервната система прегаря :)

19.08.16
11:21

Без да съм специалист, но тези мазнини имат точка на горене от 200-250 градуса, не е толкова лесно да станат “трансмазнини”. Според мен те се окисляват, а не се хидрогенират. Не мисля, че е възможно температурата във вътрешността на ядката да се покачи до повече от 70 градуса- в противен случай тя ще се изпари и овъгли  буквално.
Не бъди така строга към себе си- 100 гр. ядки са чудесна храна, макар че за мен са просто снакс :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 19.08.16 11:22.

19.08.16
11:59

Нужно е и по-дълго време термична обработка, докато станат мазнините близки до....безира-така да го кажем.

19.08.16
12:38

Кобре, да, пропуснах окислението. Което също не е за подценяване :)

Много мило да ме успокоявате така :)
то е ясно, че 100 гр от каквото и да е не обръщат каруцата.
Друга ми е драмата....че намерих време да се моткам по магазините и да харча пари, но не ида се наям ..както си трябва :)

19.08.16
12:55

А храната за душата ... къде я забравяш ... приеми магазините като студена биричка след тренировка :) Ей така като за душата ...

19.08.16
13:21

Няма особена разлика в състава на суровите и печените ядки. Друг е въпроса, че при печенето в не-домашни условия, се влагат допълнително мазнини и готварска сол (която на практика си е джънк).
Към храната не трябва да се подхожда емоционално, а аналитично. Аз доста време съм наблюдавала коя храна как ми въздейства - непосредствено след консумация, на следващия ден, и след седмицажредовен прием. На този принцип съм елиминирала доста храни от диетата си, а дори не се чувствам ограничена. :)

23.08.16
11:21

Пак много редовно :D
Няма сила, която да ме накара уикенда да седна накомпютър, след като цяла работна седмица това правя. А да цъкам от телефона = пълна загуба на време :)

Петък 19/08
Като че ли беше хубав ден :)

Тренировка
Мечка The Bear Complex
5 кръга, почивка между тях колкото е необходимо
7 повторения без пускане на щангата от преливащи следните движения
Power clean + Front Squat + Push Press + Back Squat + Push Press
= 40/42.5/42.5 изтърване/ 42.5/42.5 Кг

храна
Кафе с кокосова паста, 1 мини филийка лимецов хляб с масло и кашкавал
Инка
Домати и краставици на салата, 1 пилешко шишче, Тиквички на скара, 25 гр черен шоколад, 2 с.л. слънчогл.тахан+1 ч.л. мед
Инка
Шепа крекери,  Домати, 4 кюфтета от кайма и ориз, Чепка грозде
Чепка грозде, 2 ч.л. кокосова паста
2 парчета кашкавал с мед

Събота 20/08
Мина под мотото похапнах :)
Мислех да тренирам, направих един кръг от ДТ и разбрах , че не е добра идея. Движение цял ден като цяло, чистене тук там , подреждане и лежане следобед с книжка

<3

Храна
Кафе с кокосово масло
Обяд в ла пастария: Салата марули,айсберг, домати, сушени домати, пармезан, и още някакви неща, дресинг; Печени картофи с розмарин 150 гр ; Сладолед с ядки и сладко от смокини: много сладък и много уникален (Това май ми беше 1я сладолед за това лято, Банановите и плодовите, които си правя не ги броя)
По-късно още един сладолед на клечка ( а това втория :D)
Инка със сметана , 1/2 банан, Пробиотична напитка (Благодаря за подаръка!)
100на гр кашкавал с мед, Шопска салата , 2 кюфтета кайма и ориз, 2 хапки свински бут, 1 бира
Кисело мляко с 4 бисквити обикн

Ухххааа

Неделя 21/08
Тотално разбиване и преумора.
Тренирахме сутринта, след това взехме един гардероб от Икеа. Няколко от пакетите за няколко санта не влязоха в асансьора(много високи) и беше голяма гимнастика качването и развъртането им из стълбището до 6ти етаж. Другите няколко пък влязоха точно в асансьора, което пък значеше, че за да вляза и аз заемах такива чупки и стойки в изометричен крив клек, че...
След това и сглобявахме и клечахме и ...Вечерта бях УЖАСНО изморена. Не можех да ходя - кръст, колене, пети всичко беше брутално изморено...
Тренировка
5 кръга, 20:20 сек = работа:почивка
скок на стена
планк
стойка на ръце
планк
бой с чук
планк
крокодилски скокове
планк

Храна:
Кафе с кокосово масло + краве масло
2 хапки от сандвич земелче с кашкавал и крема сирене (остатък от закуска на Миа); бъркани яйца със сирене; крастивици около 2; диня МНОГО (бях ужасно прежадняла)
25 гр черен шоколад; 5 бисквити с шоколадов кувертюр; кафе чисто; 3 с.л. от уникалната заквасена сметана на Марги
сьомга филе; салата айсберг, домати, чушка; заквасена сметана 5-6 лъжици с 1 ч.л. мед и 3 обикновени бисквити

Понеделник 22/08
Заспало ми беше много...а и като няма свръх много работа, офисната обстановка ми действа много прозяващо...

Тренировката
DT for time
5 rounds @ 47.5 kg
12 Deadlift
9 Hang Power Clean
6 Jerk
=13:47 min
Annie Thorisdottir го прави за по-малко от 5 мин на 50 кг Хахаха

Храна:
кафе с краве и кокосово масло; 1 мини филийка лимец с масло и кашкавал
3 оризовки; 1 маслена пуричка с локум
Мнооого суши (29 парчета, но от мъничките сушита); зеленчуци на скара (бая мазнички, с неясна мазнина)
Кафе + 15на гр черен шоколад; 2 с.л слънчогледов тахан + 1 ч.л. мед
Шопска салата, не много бяло месо от домашно пиле в слоукукъра , шепа картофи, готвени с пилето (мазнички), 3 смокини
2 обикн бисквити, около 100 мл прясно мляко; 50на гр крема сирене, 1 ч.л. мед, ч ч.л. кокосова паста

Пак започнах да се будя през нощта да ям. Просто констатирам , тъпо ми е от това ...
Ще започна да пия по-малко вода вечер, мелатонин и хром пиколинат...

Мнението беше редактирано от Limka на 23.08.16 15:52.

23.08.16
13:36

Може ли да кажеш за кафето с масло как го правиш. Аз си правих 3-4 дни кафе с кокосово масло- ами то плува отгоре като при мазна чорба и се излива първо като пиеш и много гадно се получава (иначе дава аромат). А с краве масло и кокосово едновременно- как се получава да е хубаво на вкус?

23.08.16
13:41

казано от Queen Cobra на 23.08.16, 13:36:

Може ли да кажеш за кафето с масло как го правиш. Аз си правих 3-4 дни кафе с кокосово масло- ами то плува отгоре като при мазна чорба и се излива първо като пиеш и много гадно се получава (иначе дава аромат). А с краве масло и кокосово едновременно- как се получава да е хубаво на вкус?

Блендер/ пасатор е ключово, за да се хомогенизира
Като се разбие кафето с кокосовото масло , се получава като капучино. С малко канела е ...ммм
Като добавя и малко краве масло, става още по-пухкаво и ароматно, някак по-млечно на вкус.
Слагам по около 1 ч.л. или 1 с.л. кокосово масло и мъничко кубче краве около 5 -7 гр макс
В началото може да ти дойде малко мазничко...но аз вече свикнах и в особено несъбудени сутрини се глезя така (определено не съм morning person)

И аз на работа се пробвах само да добавям масло, но ми е много гнусно така...с тоя мазен филм отгоре

Мнението беше редактирано от Limka на 23.08.16 16:18.

23.08.16
13:43

Ето ключът от палатката :) Само с бъркалка не става явно.

23.08.16
15:42

“100на гр кашкавал с мед” - ммммммм една от любимите ми и на мен комбинации!!!!! :)
Инак за ДТ-то - джърка дали мога да го заменя с една проста пуш преса? Въпреки, че май почти няма да има общо...
Тя Анито всичко прави по-бързо и с повече, ама кот такоа, както се казва. И тя, и другата Дотир - Катето Таня и и ти до тях - само машинки!

23.08.16
15:54

казано от Membaris на 23.08.16, 15:42:

“100на гр кашкавал с мед” - ммммммм една от любимите ми и на мен комбинации!!!!! :)
Инак за ДТ-то - джърка дали мога да го заменя с една проста пуш преса? Въпреки, че май почти няма да има общо...
Тя Анито всичко прави по-бързо и с повече, ама кот такоа, както се казва. И тя, и другата Дотир - Катето Таня и и ти до тях - само машинки!

Ами той джърка е по-лесен от пуш преса...по-лесен относително, но би следвало да можеш да преодолееш по-голяма тежест...
Можеш, що да не можеш? И да, идеята е да ти е тегавичко , не съвсем лекичко..и да не можеш да направиш всичко в една серия (освен ако името ти не завършва на -дотир :D)

23.08.16
16:06

казано от Limka на 23.08.16, 13:41:

Блендер/ пасатор е ключово, за да се хомогенизира

А ако блендера е нутрибулет, сместа се получава пухкава, отгоре с два пръста пяна. (inlove)

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1