20.05.16
15:44
Здравейте.Знам, гъза е най-голям мускул от всички, но аз въобще по програми и налево, надесно не го виждам да се тренира, за това ми е отпуснат и голям.Та въпроса ми е как да го прибера и стегна?
20.05.16
16:29
Благодаря, а въпроса е, че съм в процес на качване (1,76 и 69кг съм) и на всяко друго място все слаб, само в гъза ми се е навряла тая сланина и дали ще може да се свали без диети, а само с трвнировки? А някое специално изолирано упражнение за гъз знаеш ли?
20.05.16
16:36
казано от Borqn Kavaldjiev на 20.05.16, 16:29:
Благодаря, а въпроса е, че съм в процес на качване (1,76 и 69кг съм) и на всяко друго място все слаб, само в гъза ми се е навряла тая сланина и дали ще може да се свали без диети, а само с трвнировки? А някое специално изолирано упражнение за гъз знаеш ли?
То на тия кила оставаше и да не си слаб. Хората ти казват прави клек и тяга и ще ти се оформи гъза, а и не само, ти за изолиращи питаш. Качи до поне 80 кг.
Заглавието кърти :D
Пробвай хип тръст и напади, лично аз нападите ги чуствам доста добре. Другото което е, че при тягата и клека трябва да използваш глутеуса на 100% както е тук - https://www.youtube.com/watch?v=Y1IGeJEXpF4
Мнението беше редактирано от Deads&OHP на 20.05.16 18:06.
казано от Borqn Kavaldjiev на 20.05.16, 15:44:
Здравейте.Знам, гъза е най-голям мускул от всички, но аз въобще по програми и налево, надесно не го виждам да се тренира, за това ми е отпуснат и голям.Та въпроса ми е как да го прибера и стегна?
Липосукция
или спри да седиш на компа и излез да тренираш.
22.05.16
17:19
Photoshop?