Отслабване до лятото

21.05.16
20:07

Здравейте, скъпи съфорумници! Имам за сваляне около 10 килограма. Искам да ги сваля до края на месец юни. Смятам да спортувам 4,5 пъти седмично. Моля да ме посъветвате как най-правилно да се храня, за да постигна желаното тегло.

Няма разумен, здравословен и траен начин да постигнеш този резултат в този срок. 
Най-доброто, на което можеш да се надяваш (подчертавам - без да говорим за гаранции), е половината (4-5 kg).

21.05.16
21:23

Ако наистина имаш срок, в който искаш да изглеждаш по-слаба, можеш да потърсиш съвети от шивачи или приятели с вкус и да се обличаш така, че да подчертаеш предимствата на тялото си и да прикриеш недостатъците :)
Иначе, реално, за отслабване на килограми, Кольо ти е написал.

21.05.16
21:35

Въпросът е след лятото какво ще е положението. :)

22.05.16
16:03

казано от Lili Samuilova на 21.05.16, 20:07:

Моля да ме посъветвате как най-правилно да се храня, за да постигна желаното тегло.

Ядеш повече белтъчини. Хранителен режим http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd
Желателно е да правиш кардио 3 пъти в седмицата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1