22.05.16
21:06
Здравейте, BB-тиймчета
Направих този дневник, защото бих искала да ми помогнете.
Ето и малко за мен - на 16 и половина съм, висока съм 158 см и тежа 62 кг.
Преди година, две бях 75 кг, но с тренировки и ограничаване в храната свалих 13 кг. В момента тренирам хандбал и отскоро започнах да бягам през уикендите, когато нямам много за учене и когато съм по-свободна, също така обмислям да се запиша на зумба. Имам малък проблем с тялото, тоест имам корем и от вътрешната страна на бедрата кожа, която е виснала и е много грозно, но в същото време имам и мускули. Какво трябва да ям или да правя за да се махне тази увиснала кожа? И достатъчно ли е физическото ми натоварване? Искам да допълня също така, че на ден ходя много. Имам ли нужда от някакви хранителни добавки
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
22.05.16
22:14
Добре дошла при нас! :))
Когато започниш да водиш дневника си с дневни отчети, ще стане ясно как точно се храниш и тренираш, и ще има повече съвети.
Добавки не ти трябват, важно е храненето да е оптимизирано.
За кожата: за тези 2 години, откакто си свалила 13-те кг, кожата ти прибрала ли се е или не наблюдаваш промяна?
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 22.05.16 22:15.
казано от Вероника Налбатска на 22.05.16, 22:14:
Добре дошла при нас! :))
Когато започниш да водиш дневника си с дневни отчети, ще стане ясно как точно се храниш и тренираш, и ще има повече съвети.
Добавки не ти трябват, важно е храненето да е оптимизирано.
За кожата: за тези 2 години, откакто си свалила 13-те кг, кожата ти прибрала ли се е или не наблюдаваш промяна?
Не наблюдавам промяна.
Добре дошла във форума и честит дневник! :)
Ще е добре да описваш тренировките и храната си.
Успех!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече