22.05.16
22:39
Наскоро живота ми се прецака много зверски.. На 16 съм, момче, 1.80 висок, и тежа почти 60кг. Преди тренирах, ходех на лостове и фитнес и всичко си беше ок. Дойде период през който нямах никакъв апетит, на сила ядох по 1 път на ден.. И в болница на системи влязох за седмица и отслабнах адски много.. Мина известно време, сега съм малко по-добре, но проблема е, че съм адски слаб, и нямам никаква енергия.. Много стрес в даскало, понякога пуша, за да разпусна (не да се правя на някъв.....). И се усещам, че този период може да се върне, апетита ми пак изчезва постепенно, мъча се да ям ама файда.. Да тренирам не мога, защото нямам никаква енергия и чак ми причернява ако започна да правя нещо.. На лекари съм ходил и с нашите, всеки различно казва.. Някакви съвети..? Нека hate-а и подигравките започнат...
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим22.05.16
22:41
Хм, дали проблемът не се корени в последното изречение?
казано от Мартин Падалов на 22.05.16, 22:39:
И се усещам, че този период може да се върне, апетита ми пак изчезва постепенно, мъча се да ям ама файда.. Да тренирам не мога, защото нямам никаква енергия и чак ми причернява ако започна да правя нещо.. На лекари съм ходил и с нашите, всеки различно казва.. Някакви съвети..? Нека hate-а и подигравките започнат...
Проблемът ти е от психическата нагласа. Нямаш си го за поставена цел, а без цел - резултати няма.
Мнението беше редактирано от Tony Leen на 22.05.16 23:50.
23.05.16
00:15
Не е така.. Искам да си се храня нормално, но просто не винаги става. Понякога успявам, но в повечето случаи правя 3-4 хапки примерно и това е.. става ми гадно чак ако продължа. А за тренирането, мислите, че не искам?? Искам ама не мога просто...
казано от Мартин Падалов на 23.05.16, 00:15:
Понякога успявам, но в повечето случаи правя 3-4 хапки примерно и това е.. става ми гадно чак ако продължа.
Добре бе пич, да не те хранят с баница ваще? Храната, която ядеш или е еднообразна или не е сготвена както трябва. Започни да си готвиш сам - примерно пиле с ориз,домат и морков. Сложи сол повечко ако трябва. Трябва да ти е вкусно.
23.05.16
01:11
Не брат, просто никакъв апетит..
Ако смяташ, че си прекалено стресиран, иди на психолог. Ако смяташ, че причината се корени другаде, опитай нещо, което някой от многото лекари, при които си бил, те е посъветвал. Проблемът ти не изглежда маловажен и не ми е ясно защо търсиш помощ по форумите, вместо да се довериш на професионалисти.
казано от Мартин Падалов на 23.05.16, 01:11:
А аз мисля, че просто се правиш на интересен и търсиш внимание.
Мнението беше редактирано от Tony Leen на 24.05.16 18:48.
казано от ANZy на 24.05.16, 18:47:
казано от Мартин Падалов на 23.05.16, 01:11:
А аз мисля, че просто се правиш на интересен и търсиш внимание.
Нарича се “пубертет”, принципно - лудост на хормоналното съзряване. Избива на къде ли не. Въпроса е, може ли да се контролира тази “лудост” и нейните проявления. Всичко е в ръцете на Мартин Падалов.
Мнението беше редактирано от Dymag на 25.05.16 02:14.
Нищо не го оправдава, аз като бях пубер (16) готвих, чистих си и тренирах. Нямах никакви оправдания.
25.05.16
15:50
Значи след като ти си бил така, всички трябва с това да се съобразят, така ли да го разбираме ?
Момчето има проблем, който тъпите ти мнения няма да разрешат.
казано от satisfaction на 25.05.16, 15:50:
Значи след като ти си бил така, всички трябва с това да се съобразят, така ли да го разбираме ?
Момчето има проблем, който тъпите ти мнения няма да разрешат.
Ще те помоля да се съобразяваш с тона. Не съм искал никой да се съобразява с мен. Дал съм съвет на момчето още от първото си мнение. Ти какво си го посъветвал? (wasntme)
25.05.16
23:04
Посъветвал съм го да не те слуша.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече