Имам проблем

Наскоро живота ми се прецака много зверски.. На 16 съм, момче, 1.80 висок, и тежа почти 60кг. Преди тренирах, ходех на лостове и фитнес и всичко си беше ок. Дойде период през който нямах никакъв апетит, на сила ядох по 1 път на ден.. И в болница на системи влязох за седмица и отслабнах адски много.. Мина известно време, сега съм малко по-добре, но проблема е, че съм адски слаб, и нямам никаква енергия.. Много стрес в даскало, понякога пуша, за да разпусна (не да се правя на някъв.....). И се усещам, че този период може да се върне, апетита ми пак изчезва постепенно, мъча се да ям ама файда.. Да тренирам не мога, защото нямам никаква енергия и чак ми причернява ако започна да правя нещо..  На лекари съм ходил и с нашите, всеки различно казва.. Някакви съвети..? Нека hate-а и подигравките започнат...

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

22.05.16
22:41

Хм, дали проблемът не се корени в последното изречение?

22.05.16
23:49

казано от Мартин Падалов на 22.05.16, 22:39:

И се усещам, че този период може да се върне, апетита ми пак изчезва постепенно, мъча се да ям ама файда.. Да тренирам не мога, защото нямам никаква енергия и чак ми причернява ако започна да правя нещо..  На лекари съм ходил и с нашите, всеки различно казва.. Някакви съвети..? Нека hate-а и подигравките започнат...

Проблемът ти е от психическата нагласа. Нямаш си го за поставена цел, а без цел - резултати няма.

Мнението беше редактирано от Tony Leen на 22.05.16 23:50.

Не е така.. Искам да си се храня нормално, но просто не винаги става. Понякога успявам, но в повечето случаи правя 3-4 хапки примерно и това е.. става ми гадно чак ако продължа. А за тренирането, мислите, че не искам?? Искам ама не мога просто...

23.05.16
00:29

казано от Мартин Падалов на 23.05.16, 00:15:

Понякога успявам, но в повечето случаи правя 3-4 хапки примерно и това е.. става ми гадно чак ако продължа.

Добре бе пич, да не те хранят с баница ваще?  Храната, която ядеш или е еднообразна или не е сготвена както трябва.  Започни да си готвиш сам -  примерно пиле с ориз,домат и морков. Сложи сол повечко ако трябва. Трябва да ти е вкусно.

Не брат, просто никакъв апетит..

23.05.16
01:39

Ако смяташ, че си прекалено стресиран, иди на психолог. Ако смяташ, че причината се корени другаде, опитай нещо, което някой от многото лекари, при които си бил, те е посъветвал. Проблемът ти не изглежда маловажен и не ми е ясно защо търсиш помощ по форумите, вместо да се довериш на професионалисти.

24.05.16
18:47

казано от Мартин Падалов на 23.05.16, 01:11:

А аз мисля, че просто се правиш на интересен и търсиш внимание.

Мнението беше редактирано от Tony Leen на 24.05.16 18:48.

25.05.16
02:13

казано от ANZy на 24.05.16, 18:47:

казано от Мартин Падалов на 23.05.16, 01:11:

А аз мисля, че просто се правиш на интересен и търсиш внимание.

Нарича се “пубертет”, принципно - лудост на хормоналното съзряване. Избива на къде ли не. Въпроса е, може ли да се контролира тази “лудост” и нейните проявления. Всичко е в ръцете на Мартин Падалов.

Мнението беше редактирано от Dymag на 25.05.16 02:14.

25.05.16
09:36

Нищо не го оправдава, аз като бях пубер (16) готвих, чистих си и тренирах. Нямах никакви оправдания.

25.05.16
15:50

Значи след като ти си бил така, всички трябва с това да се съобразят, така ли да го разбираме ?
Момчето има проблем, който тъпите ти  мнения няма да разрешат.

25.05.16
22:38

казано от satisfaction на 25.05.16, 15:50:

Значи след като ти си бил така, всички трябва с това да се съобразят, така ли да го разбираме ?
Момчето има проблем, който тъпите ти  мнения няма да разрешат.

Ще те помоля да се съобразяваш с тона.  Не съм искал никой да се съобразява с мен. Дал съм съвет на момчето още от първото си мнение. Ти какво си го посъветвал? (wasntme)

25.05.16
23:04

Посъветвал съм го да не те слуша.

28.05.16
17:56

казано от satisfaction на 25.05.16, 23:04:

Посъветвал съм го да не те слуша.

Съветваш го да не готви пиле с ориз? Така ли да разбирам?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1