Хранителен режим БЕЗ зеленчуци ?

Здравейте,

Нов съм във форума, но не намерих нищо по моят въпрос.
Става въпрос за това, че искам да си направя някакъв хранителен режим, но проблема е с приема на зеленчуци. Зеленчуците, които ям се броят на едната ми ръка, а във всички диети участват зеленчуци под една или друга форма.
Въпросът ми е има ли вариант да бъде направен някакъв хранителен режим без зеленчуци и ще има ли някаква полза от него ?

Темата беше редактирана от Вероника Налбатска на 23.05.16 18:32.

23.05.16
18:11

Ще има полза да си преосмислиш вкусовете.

Куматецу

23.05.16
18:17

Освен минуси, ползи не вярвам да намериш.

Вариант има, но ползи няма и не е желателно да го правиш. :)

Можеш да потърсиш повече информация за зеленчуците и защо е добре да ги има в менюто (ползвай търсачката горе вдясно).

Моят съвет е да продължаваш да ядеш тези от тях, които се броят на пръстите на едната ти ръка (по-добре малко, отколкото изобщо) и успоредно с това да започнеш да експериментираш с нови. Прави различни комбинации от тях, разнообразявай начина им на приготвяне, подправки и участие на други храни. Открий това, което ти харесва.

Защо не можеш да ядеш зеленчуци? Може да се намери решение.

23.05.16
21:37

При мен зеленчуците които консумирам се броят на 2-та пръста от едната ми ръка ;) Никаква положителна разлика не намирам в меню със зеленчуци и в такова без. Хапвам зеленчук ако е домашен. То тея зеленчуци по магазините са такива химии, че полза от тях никва. Ей така за глезотийка и вкус Ок ама необходимост не виждам.
А полза от хранителен режим, дали за качване на килограми или за сваляне няма връзка със зеленчуците. Ако нямаш такива цели мнението ми е че колкото по малко храна приемаш (по малко отрови) толкова по добре за организма.

Куматецу

23.05.16
21:42

Според мене си във грешка, зеленчуците помагат на редица процеси във тялото ти. Не можеш да тъпчеш само месо и въглехидрат .. това ще ти се отрази във времето. Прав си има химии във тях. Има един трик който ще ти издам. До 90 % от пестицидите са във кората . Аз дори и доматите си беля като са от магазина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1